Informacions

Imatge de complement

DESCOBERTA.– Reserveu-vos la data del diumenge 19 d’abril ja que serà el dia que Descoberta organitza la sortida de tot el dia amb autocar. En el proper butlletí informarem de preu, lloc  i horari.
 ARROSSADA.– La següent activitat lúdica que prepara l’associació es l’arrossada i es farà el diumenge 17 de maig. Esperem informar-vos amb més detall en els propers butlletins però us avancem que mantindrem estil, lloc i preu de l’any passat.
 TROBADES PEL GUARNIMENT.– Recordeu que ens trobem tots els dimecres i divendres a l’espai de guarniments de Milà i Fontanals, 4/6 de 17 a 20 hores i també tots els dijous no festius en sessió matinal de 10 a 13 hores. En quant als diumenges el proper serà el 22 de febrer i a partir de les 11 hores, amb l’opció, com sempre, de portar carmanyola i dinar plegats i continuar treballant per la tarda o petar la xerradeta que sempre va bé. El següent diumenge serà el 29 de març i així els darrers diumenges de cada mes si no és diu el contrari en els propers butlletins.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor