Festa Major 2014

Com ja sabeu enguany el nostre carrer ha obtingut el cinquè premi oficial i el tercer del jurat popular (votació feta a través dels mòbils personals i a través de la plana de Fundació). Estem molt orgullosos dels dos premis però especialment n’estem encara més d’escoltar a tota la gent que constantment passaven pel nostre carrer i el que deien sobre el nostre guarnit o les cares de satisfacció que veiem reflectides. I això us ho hem d’agrair a tots els que ens heu ajudat tant de bon principi com cap al final. Això ens esperona a la Junta i a no defallir i  començar a pensar en la del 2015.
I tornant a parlar d’aquest any us recordem que el dia de desguarnit i per no fatigar més a la gent es va decidir posar una data per arreglar i ordenar el local de Milai Fontanals, 4.
Aquest dia és el dissabte 27 de setembre i ho farem com quan ens trobàvem els diumenges de guarnit. A partir de les 11 hores i durant tot el dia fins a la tarda.
Qui pugui venir tot el dia fantàstic i qui per feina o assumptes personals només estigui, pel mati o per la tarda, serà sempre benvingut.
El qui vulgui venir portant la carmanyola per quedar-se a dinar ho pot fer tranquil·lament.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor