Graellada de butifarres

Aquest mes de juliol tornarem a fer la graellada de diferents botifarres. I també hi haurà botifarres veganes per a qui ho hagi demanat a la pre-inscripció.

DATA: DISSABTE 13 de juliol HORA: A les 15 hores,

per poder anar a la platja o per a qui treballi i també perquè en el carrer hi hagi ombra.

Aportació Proposada: 17€.

Preinscripció Proposada: 7€

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: dilluns 8 de juliol

i haureu de confirmar si voleu botifarres veganes o les tradicionals de carn. LLOC: C/ Fraternitat de Baix entre Tordera i Josep Torres.

COM INSCRIURE’S: Els dimarts i divendres de 17 a 20 hores i els dijous de 10 a 13 hores al local de guarniments de Milà i Fontanals 4-6 o contactant directament amb qualsevol membre de junta o per mail a: fraternitatdebaix@yahoo.com (deixant un nom i telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres per dur a terme la inscripció.) Per a aquest requisit demanem que passeu pel nostre local de guarnits (Milà i Fontanals 4-6, trucant un sol timbre i la nostra porta és entrant al vestíbul a mà dreta) i on podeu venir qualsevol dimarts o divendres a la tarda de 17 a 20 hores o qualsevol dijous de 10 a 13 hores per fer efectiva la pre-inscripció i recollir el corresponent tiquet. Les places són limitades.

Com sempre fem en totes les activitats del carrer, ens trobem, els que podem, una estona abans per anar preparant taules i cadires i tot el material necessari per fer l’activitat. Aquest inici serà més o menys a les 11:00 hores i a partir d’aquesta hora podeu anar venint. Feu el que feu i vingueu quan vingueu, sempre sereu benvinguts.

MATERIAL APORTAT PER L’ASSOCIACIÓ PER LA GRAELLADA: Diferents botifarres, mongetes, patates al caliu, pa, all-i-oli, aigua, vi, gelat, cafè i tovallons.

QUÈ HEU DE PORTAR VOSALTRES??: A més a més de la gana, plats, gots, coberts i el que hi vulgueu afegir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor