Sortida de Descoberta

Des de Descoberta us proposem pel proper 12 de febrer fer una visita guiada matinal a:

IDEAL Centre d’Arts Digitals de Barcelona

En aquesta ocasió us proposem endinsar-nos en una nova manera de gaudir de l’art. Visitarem L’Ideal, centre de cultura digital, amb un equip tecnològic únic en Europa, que experimenta la immersió de projeccions audiovisuals, realitat augmentada i realitat virtual.

Podrem visitar l’exposició “Dalí cibernètic” i gaudirem de projeccions 360 i farem us d’ulleres 3D. Esperem que la proposta us resulti atractiva i us engresqui, si més no, serà una nova experiència. Ens trobarem al local de guarniments (Milà i Fontanals, 4-6), a les 9:45 hores per sortir puntualment a les 10:10 hores i anar plegats en transport públic, cap al centre Ideal a Poble Nou situat al carrer Doctor Trueta, 196-198, on tenim l’act-ivitat a les 11:30h.

Qui vulgui anar-hi directament, primer ho ha de dir en el moment de fer la inscripció i a la hora de trobar-nos al Ideal, ha de ser a les 11:10

L’aportació proposada és de 9 euros

Haureu de portar targeta TMB per agafar el bus 6 a Diagonal

Data límit d’inscripció 5 de febrer

Per inscriure’s contacteu amb qualsevol membre de Descoberta o al seu mail descobertaefit@yahoo.com, o fraternitatdebaix@yahoo.com deixant un mòbil per poder contactar amb vosaltres i poder quedar per fer el pagament.

NO US HO PERDEU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor