Informacions

Imatge de complement

LOTERIA NADAL I GROSSA

Referent a la de Nadal no ens ha tocat res, però referent a la Grossa ens ha tocat una terminació d’un dels quatre números que es jugava per papereta. És un euro per papereta i ho podeu cobrar qualsevol dimarts o divendres de 17 a 20 hores o els dijous pel matí de 10 a 13 hores, en el local de guarnits de Milà i Fontanals, 4-6, a partir del dia 10 de gener i fins el 31 de març d’enguany.

ADREÇA FÍSICA O MAIL

Us volem comentar que si heu canviat d’adreça tant física com de Mail, que ens informeu degudament, ja que és la nostra forma de fer-vos arribar totes les informacions que creiem oportunes i les activitats que realitzem.

DESCOBERTA

També Descoberta està preparant una sortida pel 12 de març a un lloc a confirmar. Recordeu la data.

CALÇOTADA

Recordeu també la data del dissabte 25 de març que celebrarem la nostra calçotada. Tots els detalls els tindreu en els propers butlletins.

MARATÓ 17 DESEMBRE CARRER GRAN

Us volem agrair a tots els que vau venir a col·laborar d’una manera o altra, en aquest acte en el que la nostra associació va participar fent creps i altres activitats i que va a ajudar, com uns granets de sorra més, a la finalitat d’aquest any en malalties del cor. Us informem que entre totes les activitats realitzades sota el paraigües de la U.T.E.G. La Festa de la Marató de TV3 a Gràcia, s’han recaptat 3.527,61 €, dels quals, uns 2.600 €, al Carrer Gran. Gràcies a tots i totes.

I aprofitant aquestes notes informatives, volem transmetre a tots, els nostres desitjos de que hagueu passat unes bones festes de Nadal i que aquest any 2023 sigui millor que el passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor