Notes Informatives

Imatge de complement

PREVISIÓ D’ACTIVITATS

A grans trets us passem a informar dels dies que durant aquest curs realitzarem alguna activitat tant del carrer com de Descoberta i les trobades pel guarnit, perquè pugueu fer les pertinents previsions a la vostra agenda.

PREPARACIÓ GUARNIT

Entre mig de setmana i de moment, ens trobarem a partir del dimarts 10 de gener, els dimarts i divendres de 17 a 20h i els dijous de 10 a 13h.

A partir del diumenge 29 de gener i fins juny cada darrer diumenge del mes ens trobarem a les 11 del matí per fer guarnit i durant tot el diumenge. A partir de juliol probablement ens trobarem tots els caps de setmana (dissabtes tarda i diumenges tot el dia).

ACTIVITATS CARRER

dissabte 19 de novembre: es va realitzar l’Assemblea de EFiT

dissabte 31 de desembre: Cap any

dissabte 28 de gener: Foguerons

dissabte 25 de març: Calçotada

diumenge 23 d’abril: Sant Jordi

dissabte 13 de maig: Arrossada

diumenge 11 de juny: fideuà (aquesta activitat  es fa diu-menge)

dijous 23 de juny: revetlla Sant Joan

dissabte 15 de juliol: Botifarrada.

ACTIVITATS DESCOBERTA

diumenge 22 de gener: Sortida matinal per visitar la Casa Vicens (mes endavant indiquem tots els detalls per podervos inscriure);

diumenges 12 de febrer sortida matinal a Centre Arts Digitals

diumenge 12 de març: sortida matinal al Castell de Montjuic

 diumenge 21 de maig: sortida de tot el dia (a confirmar lloc)

LOTERIA DE NADAL

Us tornem a recordar que encara tenim loteria tant de Nadal com de La Grossa i si encara no en teniu i en voleu, preguem que us poseu en contacte per mail amb nosaltres per quedar dia, hora i lloc per trobar-nos i poder-la adquirir.

Loteria de Nadal nº 24.649

Grossa números 19.936-24.649-29.014 i 53.478.

Ja en queda poca de totes dues.

ACTIVITATS MARATÓ

Com ho veníem fent en anys anteriors a la pandèmia, enguany també participarem amb la diada de la Marató a Gràcia a celebrar aquest any el dissabte dia 17. La situació d’aquestes activitats pro-marató s’instal·laran des del principi de Gran de Gràcia fins la Travessera. L’horari serà de 10 a 19,30 hores i hi haurà diferents activitats en les que la nostra associació hi participa en diversos tallers. No us ho perdeu i veniu a visitarnos a nosaltres i a les altres associacions i participeu, si voleu, en les guardioles que es posaran a cada lloc per recollir diners per la Marató del 2022. Gràcies per la vostra col·laboració..

FOGUERONS

Us volem anunciar que el dissabte 28 de gener està previst celebrar els foguerons de Sa Pobla a Gràcia. Ho farem a la Pl. del Gato Pérez pel tema del foc. Les places seran limitades, segons les bosses que tinguem, i com cada any recordem que no es pot coure peix. En el proper butlletí rebreu tota la informació.

CASA VICENS

DESCOBERTA arrenca temporada i ho fa visitant una casa desconeguda per uns i molt coneguda per altres: Casa Vicens.

La Casa Vicens és un edifici modernista situat a Barcelona, al districte de Gràcia. Obra d’Antoni Gaudí i va ser el primer projecte d’importància de l’arquitecte. Es va construir entre 1883 i 1885, tot i que Gaudí va elaborar el projecte original entre 1878 i 1880.

La primera “casa” del gran arquitecte del modernisme i patrimoni mundial per la UNESCO.

Lloc: Casa Vicens. Carrer Carolines 20-26

Dia sortida: Diumenge 22 de gener

Horari trobada: Local de guarnits (Milà i Fontanals, 4-6) a les 9:30h per sortir puntualment a les 9:45h i anar caminant fins el carrer Carolines. Qui vulgui anar directament a Casa Vicens ho ha de notificar al moment de la inscripció i hauran d’estar a les 10:15h davant la Casa Vicens.

La visita comença a les 10:30 amb audioguia.

La seva durada pot ser entre 1,30 i 2 hores.

Aportació proposada: 1 euro.

Dada límit d’inscripció: diumenge 8 de gener

Places limitades

No deixeu de venir ja que és un lloc que malgrat es conegui, sempre hi ha espais que cal tornar a veure i en el cas de no conèixer aquest espai, és imprescindible la visita.

Per apuntar-vos, podeu fer-ho a través de qualsevol membre de Descoberta pel mail de Descoberta: descobertaefit@yahoo.com indicant el vostre nom i telèfon per poder contactar amb vosaltres, per quedar i fer la confirmació de la reserva o l’aclariment del dubte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor