Informacions

Imatge de complement

Imatge de complement

Recordeu el que hem dit abans referent al diumenge 2 d’octubre i que desprès del mes sabàtic, ens trobarem a les 11 del matí per arreglar l’espai de Milà i Fontanals, 4-6 i deixar-lo ja net i ordenat per anar preparant el guarnit de la Festa Major del 2023.

Us volem comunicar que a finals de setembre o primers d’octubre us podrem ja informar de dates i actes per la propera temporada tant de l’Associació com de Descoberta.

Si algú té fotos d’algun acte, es poden penjar a la plana foto galeries o ens les pot fer arribar per mail i nosaltres les penjarem o les farem servir pel Power Point o DVD de l’assemblea.

I si és un vídeo ens ho podeu fer arribar i la persona que el munta valorarà si te prou espai per afegir-lo o no al vídeo del carrer o quedar per portar-lo a Milà i Fontanals, 4/6.

Encara que després de la Festa Major ens anirem de vacances per carregar piles i tornar amb ganes de continuar la propera temporada, us hem de dir que ja tenim previstes activitats i tenim la confiança que ens continuareu fent costat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor