Graellada de botifarres

Aquest mes de juliol tornarem a fer la graellada de diferents botifarres. I també hi haurà botifarres veganes per qui ho hagi demanat a la pre-inscripció.

DATA: DISSABTE 9 DE JULIOL
HORA: 15 hores, per donar temps a fer guarniment o per poder anar a la platja o per a qui treballi i també perquè en el carrer hi hagi ombra.

Aportació Proposada: 15€. Preinscripció Proposada: 5€

DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: dimecres 6 de juliol i haureu de confirmar si voleu botifarres veganes

LLOC: Carrer Fraternitat de Baix entre Tordera i Josep Torres.

COM INSCRIURE’S: Els dimarts i divendres de 17 a 20 hores i els dijous de 10 a 13 hores al local de guarniments de Milà i Fontanals, 4-6 o contactant directament amb qualsevol membre de junta o per mail a:

fraternitatdebaix@yahoo.com (deixant un nom i telèfon i ens posarem en conacte amb vosaltres per dur a terme la inscripció.)

Com sempre fem en totes les activitats del carrer, ens trobem, els que podem, una estona abans per anar preparant taules i cadires i tot el material necessari per fer l’activitat. Aquest inici serà més o menys a les 11:00 hores i a partir d’aquesta hora podeu anar venint i participar en la preparació de l’activitat o anar veient en què consisteix el guarnit d’enguany i, si us ve de gust, poder participar en la seva elaboració. Feu el que feu i vingueu quan vingueu, sempre sereu benvinguts.

MATERIAL APORTAT PER L’ASSOCIACIÓ PER LA GRAELLADA:

Diferents botifarres , patates al caliu, pa, all-i-oli, aigua, vi, gelat, cafè i tovallons.

QUÈ HEU DE PORTAR VOSALTRES??: A més a més de la gana, plats, gots, coberts i el que hi vulgueu afegir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor