Descoberta

Degut a les circumstàncies actuals que per desgràcia estem vivint, la comissió de Descoberta ha decidit suspendre les dues activitats que estaven previstes.
Ningú en aquest moment coneix la llargada, no només de la confinació, sinó també de com anirà sent la nostra reincorporació a la vida normal.
Per poder realitzar aquestes dues sortides, la matinal (mes de maig) i la de tot el dia (mes de juny), es necessita fer reserves dels llocs, dels guies i del restaurant. I encara que en un mes o mes i mig es comenci a activar una mica tot, no creiem que es torni a la normalitat complerta en uns quants mesos.
També dir-vos que tant una sortida com l’altra no s’anul·len sinó que es posposen. Les creiem suficient interessants per tornar a oferir-les en el proper curs.
Quan es pugui fer un calendari altre cop estable en el curs proper, us informarem de dates, tant d’aquestes dues com alguna més que podrem afegir.
La llista de les persones o famílies que en principi es van apuntar a aquestes dues activitats que hem suspès, queda anul·lada a l’espera d’obrir-ne una de nova per quan surti la nova convocatòria.
Des de la Junta i des de la comissió de Descoberta agraïm la vostra comprensió i us enviem el més gran desig de que tota la família de la nostra associació estigui el màxim de bé possible i amb la confiança total de que això passarà i ens podrem tornar a veure tots amb l’alegria que ens caracteritza.
ÀNIMS I FORÇA PER SUPERAR-HO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor