Informacions Març 2020

Imatge de complement

ACTIVITATS CARRER

Com ja hem dit abans en la resolució de la comissió de Descoberta, la part d’ activitats al carrer com: Sant Jordi i l’arrossada, s’anul·len per l’estat d’alerta del país.
Desitjaríem poder fer aquestes trobades però tant com està la situació, no creiem tenir les corresponents llicencies ni la seguretat sanitària per fer-les. De totes maneres us assegurem que a mida que tot això aixequi cap i ens doneu conformitat per fer-les, us ho comunicarem.

GUARNIT

Igualment fins nou avís o aixecada de confinament, queden anul·lades totes les trobades de preparació de guarnit tant les setmanals com les del darrer diumenge. Ja farem un “tour de force” de cara a la Festa Major que esperem poder-la fer.

CALÇOTADA

Volem entonar un alt i sorollós GRÀCIES, a tots els que van ajudar a poder realitzar aquesta activitat just el dia abans del confinament.
Gràcies a qui va oferir la seva casa per coure els calçots, els cotxes que van ajudar a transportar la matèria prima, les mans que van coure els calçots, les mans que van netejar i posteriorment empaquetar els calçots, els que van fer la salsa, els que van preparar els packs, que s’havia d’emportar la gent i finalment a tots, perquè van ser tots, els que venieu en principi a compartir ben entaulats un menjar tant alegre com és la calçotada i vàreu venir a recollir tot el menjar per fer-ho a casa. Això fa que ens adonem que la nostra associació fa pinya i que en moments com aquest, sou tots formidables.

GRÀCIES A TOTS I PER A TOT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor