Notes informatives 2020

Imatge de complement

MATERIAL GUARNIMENT

Recordem que ja anem recollint pel guarnit ampolles i garrafes que tinguin el cul rodó. Si us va bé, ho podeu portar a Milà i Fontanals, 4-6 els dies que estem fent guarnit dels que hem indicat abans.

MARATÓ TV3

La nostra associació i altres va participar amb la Marató de TV3 que en-guany organitzava UTEG i que es va celebrar el passat 14 de desembre al Pg. de Sant Joan i la recaptació total va ser de 1.100€. Gràcies a tots els que vàreu participar o col·laborar.

NÚMEROS ONCE

Ja sabeu que la nostra associació no cobra cap quota i només ven loteria de Nadal o Grossa, i per això és tan important que a la resta d’any col·laboreu amb els números de la ONCE de cada divendres. L’import setmanal és d’1,50€ i es cobra per mesos i la compensació és de que si les dues darreres xifres de la ONCE del divendres coincideixen amb el número que teniu, guanyeu 30 euros.

LOTERIA NADAL I GROSSA

Referent a la de Nadal no ens ha tocat res, però referent a la Grossa, ens ha tocat una terminació d’un dels quatre números (16936) que es jugava per papereta. És un euro per papereta i ho podeu cobrar qualsevol dimarts o divendres de 17 a 20h o dijous de 10 a 13h, en el local de guarnits de Milà i Fontanals, 4 a partir del 14 de gener i fins el 31 de març d’enguany.

I aprofitant aquesta nota informativa, volem transmetre a tots, els nostres desitjos de que hagueu passat unes bones festes de Nadal i que aquest any 2020 sigui sempre millor que el passat.

BON ANY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor