FESTA MAJOR 2019

Ja tenim aquí la Festa Major de Gràcia de l’any 2019 (del dia 15 al 22 d’agost, aquest últim dia serà el de desmuntatge).
Ja sabeu que hem estat preparant guarnit per a la Festa Major. Primer només ens trobàvem tres cops a la setmana i els darrers diumenges de mes, des de gener en el local cedit per l’Ajuntament al carrer Milà i Fontanals 4/6 i, posteriorment s’ha passat a treballar més dies. Des de juliol s’han afegit diumenges i dissabtes.
TROBADES
Dissabte 27 i diumenge 28 de juliol a Fraternitat de Baix, de 10h fins tard (dinar de carmanyola). Des d’allà ens repartirem, uns a treballar al carrer i altres anirem a Milà i Fontanals.
Dissabte 3, diumenge 4, dissabte 10 i diumenge 11 d’agost a Fraternitat de Baix, de 10h fins tard (dinar de carmanyola). Des d’allà ens repartirem com fem sempre.
De dilluns 5 a divendres 9 i els dies 12 i 13 d’agost a Fraternitat de Baix, de 11h fins tard (dinar de carmanyola). Des d’allà ens repartirem.
Dimecres 14 d’agost es treballarà des de les 10h i tota la nit fins que s’acabi el guarnit.
Tothom que pugui venir serà d’agrair sigui quines siguin les hores que pugui estar o els dies que pugui venir.
Des d’aquí volem agrair a tots els col·laboradors i col·laboradores, tant els que ens porten material reciclat com els que venen al local els dies i/o horaris que poden, per l’ajuda que ens han donat i ens continuen donant, ja que sense tota aquesta gent no podríem fer Festa Major.
Com cada any, dins de les nostres possibilitats hem creat una programació que creiem que entra en la nostra dinàmica de compartir la festa amb tots: veïns, amics o associats, com podreu veure en el programa. Com ja es va comentar a l’anterior butlletí els que teniu correu tradicional tindreu el programa amb la carta que rebreu a casa. Els que rebeu via mail, el trobareu en el document adjunt i si voleu tenir-lo en original, ens el podeu demanar.
Aquí teniu la informació:

Si en voleu algun més, i mentre n’hi hagin, el podeu recollir en el local de Fraternitat 24 a partir del dia 3 d’agost que estarem al carrer.
Document de la programació
L’horari de tancament dels dies de Festa Major serà: Dijous 15 a les 02.00 hores. Divendres 16 i dissabte 17 a les 03.30 hores. De diumenge 18 a dimecres 21 a les 02.00 hores. Dimecres 22 fins a mitja tarda aproximadament quan ja haurem desguarnit i tornat el material a Fundació.
GUARNIT
Com ja hem dit avans a partir del dissabte 3 d’agost i ja fins el dimarts 14 serà tots els dies en horari des de les 11 hores els dies laborables i des de les 10 els caps de setmana (perquè cadascú s’ho pugui combinar amb el seu horari de feina o de vacances) i el lloc de trobada per tothom serà al carrer Fraternitat de Baix i alguns aniran a Milà i Fontanals depenent de la feina a fer.
Tornem a demanar que tots els que pugueu, sigui només tardes o matins o dies o hores soltes, que vingueu, ja que el carrer es fa durant tots els dies d’abans, no tant sols la nit del dia14.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor