63È APLEC DE LA SARDANA DE GRÀCIA

La Fundació Festa Major de Gràcia organitza aquesta edició de l’Aplec de la Sardana i serà molt especial! Comptarem amb dues cobles d’alt nivell com ho són la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i la Jovenívola de Sabadell i amb una amb un repertori ben diferent: la Cobla Màgic, que ens sorprendrà amb arranjaments que aniran des del reggaeton fins el rock català! Comptarem també amb les exhibicions de colles joves de competició i de colles veteranes i, amb uns convidats ben especials: l’Esbart Vila de Gràcia!
A més, si no saps ballar sardanes, no tens excusa! Hi haurà monitors i monitores de la Colla Xàldiga del Grup Maig que ensenyaran a ballar a qui en vulgui aprendre en aquell moment i, per qui ho intenti, donarem els següents premis: “millor sardanista novell”, “ho he intentat” i “fester o festera sardanista revelació”, per la gent de les comissions de Festa Major.
I, per sopar, no cal que marxis fora! Tindrem, com sempre, la cargolada i la botifarrada!
Amb la col·laboració de la Confederació Sardanista 
A on serà
11 DE MAIG
PLAÇA JOANIC DE 18 A 23 H.
Aquí tens l’horari de la jornada:
De 18 a 20h. – Primera part 
Actuació de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i la Jovenívola de Sabadell que tocaran 6 peces cadascuna i una sardana de conjunt per acabar. Entre mig podrem gaudir de l’exhibició de les colles veteranes i de l’exhibició de sardanes de punt lliure de la mà de la Colla Xàldiga.
De 20 a 21h. – Pausa per sopar
Moment per fer un refrigeri o bé sopar. Hi hauràcargols i botifarra!
De 21 a 23h. – Segona part  
Començarem amb l’actuació de l’Esbart Vila de Gràcia que faran la peça “Cap al 2000”, on fusionen la sardana amb d’altres disciplines de la dansa.
Després serà el torn de la Cobla Màgic que interpretarà deu peces amb adaptacions diverses. Durant aquesta segona part podrem veure de nou l’exhibició de la Colla Xàldiga i es farà també el Concurs de Colles Improvisades.
Abans de les dues darreres peces, serà el moment d’atorgar els Premis Vila de Gràcia, els premis als millors sardanistes novells i el lliurament de records a les colles participants.
I, atenció, hi haurà també recompensa per qui vingui amb espardenyes de vetes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor