Notes informatives

TROBADES PEL GUARNIMENT
Les trobades pel guarnit entremig de setmana continuen sent a Milà i Fontanals 4/6, les tardes de dimarts i divendres de 17 a 20 hores i els matins de dijous de 10 a 13 hores. El proper diumenge de guarnit serà el 24 de febrer a partir de les 11h. I recordeu que seguint aquesta tònica de trobades els darrers diumenges de mes, els següents seran:
31 de març, 28 d’abril, 26 de maig , 30 de juny. Aquests diumenges també a les 11 hores.
A partir del mes de juny us anirem dient més ,ja que estarem a un mes i poc de la Festa Major.
Els que pugueu venir qualsevol d’aquests diumenges us informem que podeu portar la carmanyola com alguns ja fan i així compartir la taula i continuar fent convivència i continuar unes poques hores fins a mitja tarda.
De totes maneres i com sempre us diem, les hores que pugueu venir tant pel matí com per la tarda sempre seran positives i necessàries.
GRÀCIES COM SEMPRE PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ
INSTAGRAM. 
Us informem que la nostra associació està a Instagram al compte de Fraternitat de Baix. Hi pengem algunes fotos i cartells dels actes que duem a terme.
CALENDARI GOOGLE. 
En principi encara estem fent proves però us volem informar que des de l’associació estem creant a Google un calendari, on estaran penjades totes les activitats de l’associació, tant trobades, actes, etc. I amb això creiem que a part del butlletí que informem amb més detall de tot el que fem, amb el calendari, els que tingueu gmail i nosaltres tinguem aquest correu, ja podreu veure a curt i llarg termini els dies que l’associació efectua alguna activitat i poder crear amb previsió la vostra agenda.
SANT JORDI.
Malgrat que encara queda temps, recordeu que el dilluns 23 d’abril tindrem roses i activitats tot el dia al carrer. En el proper butlletí us informarem més àmpliament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor