Sortida de Descoberta

Des de Descoberta us proposem anar a fer una visita Guiada al Museu de les Cultures del Món, concretament farem una visita especifica anomenada “Un cop d’ull al Món”.
A la terra hi viuen més de set mil milions de persones en diferents països i continents.
Tenim trets físics i parlem llengües diferents, respectem religions i costums diferents i ens manifestem artísticament diferent. Basant-nos en els viatges dels expedicionaris catalans i les peces més representatives del museu, farem un recorregut pels quatre àmbits: Àfrica, Oceania, Àsia i Amèrica.
DIA DE LA SORTIDA: diumenge 11 de febrer.
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 28 de gener. PLACES LIMITADES
Per confirmar la inscripció podeu contactar amb qualsevol membre de Descoberta o al mail descobertaefit@yahoo.com, deixant nom i telèfon per posar-nos en contacte amb vosaltres per confirmar la recepció del missatge i la corresponent reserva. Sempre abans del 28 de gener
L’aportació proposada és de 5 €.
Ens trobarem a Milà i Fontanals a les 10,15 h. per sortir a les 10,30. No us descuideu de la targeta de TMB, doncs el Museu està ubicat al Carrer Moncada i anirem amb transport públic.
La visita comença a les 11,30 h i hem d’estar 15 minuts abans de l’inici. La duració de la visita és de 90 minuts.
Els que hi vulgueu anar directament cal que ho comuniqueu al moment d’inscriure’s, hi haureu d’estar a la porta del Museu a les 11,15h. Carrer Moncada, 12.
Un cop acabada la visita és donarà per finalitzada l’activitat.
Us animem a participar donat que es tracta d’una visita força diferent a les realitzades fins ara que ens pot donar a conèixer trets de l’activitat dels exploradors catalans arreu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor