Notes informatives

En quant als números de cecs, entenem que si no ens heu dit fins ara el contrari, continueu amb el que teníeu el curs passat, i que va des d’octubre del 2017 fins a setembre del 2018, però com encara en tenim de disponibles qualsevol persona interessada en afegir un altre o agafar-ne de nou, preguem contacteu amb Josep Marco o qualsevol membre de junta i serà informat adequadament. Recordeu que aquesta col·laboració ens ajuda molt a poder fer el guarnit i activitats de Festa Ma-jor com a tots nosaltres ens agrada.
Apunteu-vos reservar la data del dissabte 25 de novembre en la que celebrarem la nostra assemblea. Ja us informarem mes àmpliament en el proper butlletí. I recordeu que tothom que rep la informació per mail, li arribarà la convocatòria pel mateix mitjà tal com permeten els estatuts fer-ho per via telemàtica. Per això és tant important tindre correctes tant les adreces postals com electròniques. Preguem que qualsevol canvi ens ho feu arribar.
En els proper butlletins ja us anirem informant del material que creiem necessitar pel guarnit de la propera Festa Major així com dels dies que ens començarem a trobar. Compten amb tots.
GRACIES ALTRE COP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor