Descoberta Tast de vins

Enguany comença Descoberta amb una sortida nocturna:
Sabíeu que a la Vila de Gràcia tenim un centre cultural del vi?. Es un lloc pensat per apropar la cultura del vi al poble, d’una manera planera, lúdica, sense elitismes i donant a conèixer sobretot els vins del nostre país. Es fan cursos i tastos de vins, cerveses, gintònics, maridatges, sopars de grup, concert de jazz, etc. això sí, sempre acompanyat d’una copa de vi per fer mes amena i social la vetllada.
Us proposem anar a quest lloc, prop de la Pl. Rovira, on podrem tastar dos vins negres, dos vins blancs i un cava, acompanyat d’un pica-pica per fer mes agradable la trobada i on ens explicaran una sèrie de dades sobre un mon per molts desconegut com pot ser el del vi i el cava i degustar amb el seu tast diferents sabors i textures. Inscripcions: A qualsevol membre de Descoberta o per mail a descobertaefit@yahoo.com, deixant nom i telèfon per poder contactar amb vosaltres. Termini d’inscripció: 31 de gener
Dia: Nit del dissabte 4 de febrer
Lloc: Trobada a les 20 hores al local de Milà i Fontanals, 4-6 . Preu: 16 euros per qui faci el tast o 5 euros per qui només estigui interessat en escoltar i tindrà dret igual al pica-pica i a un refresc.
Places limitades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor