Descoberta Nocturna Gràcia

Descoberta us proposa descobrir els secrets més amagats de Gràcia, veurem el nostre barri amb altres ulls , tot i fent una passejada nocturna farcida d’anècdotes i d’indrets que creiem molt coneguts. L’interès de la sortida està en les anècdotes més que en el detall dels edificis i es per aquest motiu que tot i que potser hem viscut sempre a Gràcia, no ens la podem perdre!!!
Recorrerem aquest barri ple de contrastos, de la Gràcia burgesa de Gaudí, de la Plaça del Diamant, i a la Gràcia revolucionària de fàbriques i cooperatives, del carrers Fraternitat i Perill, on líders obrers busquen canviar el món. I, fins i tot, tindrem un encontre amb el diable. Aquestes i altres sorpreses t’esperen en un barri que arriba als nostres dies sense renunciar al caràcter de vila independent.
La duració de la Ruta és d’unes dues hores, i començarà a la plaça Lesseps per finalitzar a la plaça de la Vila. Anirem amb audioguies per tal de no perdre’ns cap detall de l’explicació que es farà un guia acreditat i bon coneixedor de la zona.
 Dia sortida: Dissabte 16 d’abril
Data màxima d’inscripció   Dimecres 13 d’abril.
Places limitades
Inscripcions e Informació: A qualsevol membre de Descoberta, per mail a:
descobertaefit@yahoo.com deixant nom i telèfon per poder ultimar la inscripció.
Ens trobarem a les 21:45 hores a les escales de la Església de Josepets, per sortir amb la guia a les 22 hores).                   
 
   Us hi esperem!!!!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor