Informacions

DESCOBERTA.– Reserveu-vos la data del la nit del 16 d’abril ja que es farà una sortida nocturna. En el proper butlletí informarem de lloc i horari.
SANT JORDI.– Recordeu que el dissabte 23 d’abril tindrem roses i activitats tot el dia al carrer. En el proper butlletí us informarem mes àmpliament.
TROBADES PEL GUARNIMENT.– Recordeu les trobades pel guarnit de dimecres, dijous i divendres no festius i la del darrer diumenge de mes que el proper serà el 28 de febrer.
MATERIAL GUARNIT.- Agrairem que si podeu i abans de llençar-ho ens podeu fer arribar els següents elements per l’aprofitament pel guarnit:
Ampolles i garrafes de plàstic d’aigua de tots tipus / Plàstics de fruites de colors / Taps de plàstic de totes classes / Difusors dels desodorants de esprai / Paper Kraft / Safates de plàstic de pizzes envasades / Ampolles de sabó, suavitzant, xampú….menys de lleixiu i llet, tubs de cartró de paper de cuina.
I per deixar aquests elements ho podeu fer a:
Contactant per correu electrònic a: fraternitatdebaix@yahoo.com deixant nom i telèfon per poder contactar amb vosaltres i quedar per fer-ho arribar.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor