INFORMACIONS

CARNESTOLTES.
Volem anunciar-vos que el dia 6 de febrer  és la rua de Gràcia i encara que nosaltres no hi arribem a participar, sí que, i com cada any anirem a sopar en un restaurant del barri, per acabar de fer el dia de gresca. Per informació i reservar lloc preguem us poseu en contacta amb qualsevol membre de junta o pel mail abaix indicat, deixant un telèfon de contacta, abans del dia 31 de gener ja que és una nit que la majoria dels restaurants son plens i la reserva s’ha de fer amb temps.
DESCOBERTA.– Us recordem que el proper 6 de març Descoberta ja està preparant una sortida matinal i que en el proper butlletí us donarem mes detalls. Apunteu-vos a l’agenda aquesta data.
CALÇOTADA.– Recordar-vos que el mes de març i concretament el dia 13 de març, farem com cada any la calçotada. Sortirà un altre butlletí per donar mes informació, però us ho comuniquem perquè ho tingueu també present.
Finalment volem dir a tots els associats, que tot el que organitzem, tant les activitats del Carrer com les de Descoberta,  tenen la finalitat principalment de passar-ho bé, però també per poder arribar a la Festa Major amb un contacta continu de coneixença entre nosaltres i de col·laboració. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor