Revetlla de Sant Joan

Ja està arribant l’estiu i ens ho anuncia aquesta activitat: LA REVETLLA DE SANT JOAN
DATA: DIMARTS 23 DE JUNY
HORA: 22 hores:  sopar de carmanyola, i al voltant de les 23 hores començarem la gresca de revetlla.
PREU: 10€.       PRE-INSCRIPCIO: 5€
DATALIMIT INSCRIPCIO: 21 DE JUNY
LLOC: Carrer Fraternitat entre Tordera i Josep Torres
 
COMINSCRIURE’S:  Els dimecres i divendres de 17,30 a 20 hores i els dijous de 10 a 13 hores al local de guarnit del carrer Milà i Fontanals, 4-6; o contactant directament amb Conxi Andrés o Montse Roig o per mail a fraternitatdebaix yahoo com (deixant un telèfon de contacte per confirmar la reserva i concretar lloc i hora per abonar l’import).
Comsempre fem en totes les activitats del carrer, ens trobem a les 18h els que poden,   per anar preparant taules i cadires i les coses per la revetlla Posteriorment  cadascú a casa per preparar alguna cosa per sopar i posar-se “guapos” per trobant-se a partir de les 22 hores. De totes maneres el fet que no vingueu al sopar de carmanyola no és motiu per no apuntar-se a la revetlla que serà a les  23 hores.
Per això tant si ja veniu al sopar de carmanyola com si només veniu a la revetlla és necessari fer la inscripció, per tindre assegurat lloc, la coca i la copa de cava.
A partir de les 23 hores  repartirem a tots els inscrits els corresponents talls de coca, la copa de cava i el cafè. I lògicament el que no podrà faltar serà la música per animar la festa.
Recordeu que l’associació no es farà responsable de qualsevol  incidència que puguin ocasionar petards portats pels qui vinguin a la  revetlla
 
     Us esperem a tots
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor