NOTES INFORMATIVES

SANT JORDI
Us volem comunicar que enguany la junta ha decidit repetir   la diada de Sant Jordi,(demanant el corresponent permís), tancant el tros del nostre carrer el proper dijous 23 d’abril (Sant Jordi) de 9 a 20 o 21  hores (tot depenent del horari que ens hagin autoritzat) i com aquest dia, encara que no sigui festiu, ens dona a tots  un sentit de festa, apart de vendre roses, farem diverses activitats pel matí i per la tarda. Al matí i depenen de la gent que vingui, farem pels grans (com pot ser guarnit de festa major) i pels nens (activitats lúdiques per ells). De cara a la tarda fins i tot farem i vendrem  creps . Al estar tot el dia al carrer, hi hauran taules perquè qui vulgui i a l’hora que pugui, vingui amb la seva carmanyola i compartir amb nosaltres el dia “festiu”.
VENDA DE ROSES DE SANT JORDI
La rosa és un dels eixos d’aquesta festa i tots podeu venir a comprar-les al nostre carrer. Penseu que aquesta venda serà una col·laboració per la nostra Festa Major i us volem dir que com no podem calibrar de quanta venda estem parlant i haurem comprat una quantitat limitada,  tot aquell amic, associat, veí.. que vulgui una rosa i no sàpiga quan pot passar per comprar-la, la pot deixar encarregada a qualsevol membre de Junta, per no quedar-se sense. No ens falleu i vingue-ho: mati, migdia o tarda però us volem veure a tots.
DIES TROBADA GUARNIT
Us volem recordar els dies de la setmana que ens trobem a Milà i Fontanals 4/6 per anar preparant el guarnit: dimecres i divendres de 17 hores a 20 hores . Dijous pels matins de 10 a 13 hores. (sempre i quan no siguin festius)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor