NOTES INFORMATIVES

Imatge de complement

DVD,S FESTA MAJOR i ACTIVITATS.– Com cada any estem preparant per la seva venda en el dia de l’assemblea dos DVD,S: un amb totes les activitats amb la Festa Major inclosa i un altre només amb la Festa Major. Com l’any passat es vendran junts al  preu de 4 euros tots dos. Es podran encarregar a qualsevol membre de junta i estaran exposats el dia de l’assemblea.
FOTOS D’ACTIVITATS O DE FESTA MAJOR .– Us recordem que si teniu fotos de la Festa Major o de qualsevol altre activitat que ha fet el nostre carrer les podeu penjar vosaltres mateixos a la nostra plana a baix indicada o ens ho podeu fer arribar a través del mail tant de l’associació com del de Descoberta.
TROBADES PER PREPARAR GUARNIT.– Us recordem que en principi ens trobem tots els dimecres de 17 a 20 hores i com opció afegida també els divendres en el mateix horari del dimecres.
 MATERIAL GUARNIT.– Comencem a recollir ampolles grans d’aigua i garrafes Aneu guardant i ho podeu portar al local els dimecres o divendres de 17 a 20 hores.
SOPAR CAP D’ANY.– En el proper butlletí us anunciarem el menú pel cap d’any per el que sí us avancem és que el preu serà com el de l’any anterior, malgrat que el seu cost ens augmenta cada any. Entenem que per les circumstancies econòmiques que es continuen vivint,  no podem fer augments sinó que el que volem és que vingui el nombre més gran possible a la festa de cap d’any i gaudir del canvi d’any junts.
NO HI FALTEU
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor