Guarnit

Imatge de complement

A partir del dissabte 4 d’agost, que ja es poden tancar els carrers tots els dies fins el dia 21 d’agost, ens trobarem tots els dies mati i tarda. Us demanem que tots els que puguin es digui només tardes, matins sol o dies o hores sueltes, que
vinguin, ja que el carrer es fa durant tots els dies abans, no tant sols la nit del dia 14. Com estarem a Fraternitat 24 per anar preparant el temes de les entrades i a Mila i Fontanals, 4 per preparar guarnit; és per això que aneu preguntant a Josep Marco o Conxi Andrés per saber on ens podeu trobar i l’horari, ja que depenent de la feina a fer podem estar tot el dia o unes hores determinades en un lloc o altre.

I no cal dir que el dia 14 no pararem en tota la nit fins acabar el guarnit amb la corresponent traca a les 8 del matí. Us esperem a tots dins l’horari que pugueu fer, perquè totes les mans ens poden ser útils, des del qui assentat pot anar confeccionant material, fins el que està enfilat dalt les torres o el que amunt i avall ajuda a portar material, etc. malgrat volem avançar el màxim de feina els dies abans per poder acabar el guarnit amb el temps marcat per Fundació i sense que sigui tan llarg com altres anys.
De totes maneres hi hagi mes o menys feina sempre sereu benvinguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor