PREPARACIO GUARNIT FESTA MAJOR

Imatge de complement

Des de maig ens estem trobant, qui pot, tots els dimecres i divendres per anar preparant el guarnit. També ens trobarem el proper diumenge 3 de juny com venim fent tots els primers diumenges de mes i a partir de juny ens trobarem ja tots els dilluns, dimecres i divendres en el mateix horari.

Us volem indicar que a partir de juliol serà ja tots els diumenges que ens trobarem a Milà i Fontanals, 4 a partir de les 11 hores (excepte el 15 de juliol que fem la graellada i que estarem a Fraternitat), i també que a partir de juliol anirem a Milà i Fontanals, 4 tots els dissabtes de 17,30 a 20 hores més o menys. Vingueu quan vingueu, sereu sempre benvinguts

També us volem tornar a recordar el material que necessitem per fer el guarnit:

Ampolles i garrafes de plàstic de qualsevol líquid excepte llet, oli o lleixiu; plàstic de bombolles; plàstics que contenen les fruites excepte negre; oueres de cartró; capsules de cafè; abraçadores de plàstic de pack de llaunes; embolcalls transparents de revistes; recipients transparents de llegums, de croissants, de tomàquets…; i recipients quadrats de plàstic com pot ser els de sabó de rentaplats.

A tots els que som de junta ens agrada fer Festa Major però sense la vostra ajuda seria impossible arribar a aconseguir el carrer guarnit. GRACIES A TOTS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor