XI Concurs de Truites al Raval

Dia 25 de febrer concurs de truites, va ver una participació de 9 truites, per la pandèmia que estem passant no es va fer difusió com altres anys hi ha que no volíem fer crida, no es va celebrar el berenar de germanor i no mes es va avisar del concurs a entitats que cada any en el seu programa de reinserció porten a terme i alguna veïna.

A cada guanyador amb les tres categories van rebre, una garrafa de 5l. d’oli d’oliva, 1 botella de vi, un set de draps de cuina donats per La Mallorquina, un paquet de torrons, 2 invitacions per visitar el Museu Marítim i una bossa de K0 de la fundació Tot Raval.

Han participat 9 concursants, unes de Diàleg de dones altres de Impulsem alumnes PFi. Els premis van ser guanyats per la millor presentació Sra. Faouzia presidenta de les Dones Marroquines de Catalunya, la mes gustosa per la Sra. Rahma Damiri (Marroc de Diàleg de Dones) a la innovació Anvy Mendoza alumna PFi cuina Impulsem.

Una vegada entregats els obsequis als guanyadors i una botella de oli a la resta de participants, es van dur-se les truites, ja com amb dit no van fer el berenar.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Dijous Gras concurs de truites, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *