Concurs de Truites del Raval

Aïr dia 20 de febrer es va celebra el certament del concurs, amb la participació de 17 truites. Participació de col·lectius del Barri, com el Diàleg de Dones que es van emportar el premi a la millor presentació, L’escoles de hostaleria de Impulsem que es va dur el premi a la de la innovació i el Grup de cuiners del Restaurant el Ocellets el premi a la mes gustosa. I la resta de participació de veïns i veïnes.

El jurat seta compost  per tres persones, i els encarregats de donar el premis van ser el Oli per el Conseller del districte Santi Ibarra, els torrons Vicents per la propietària Sra. Teresa, la botella de vi per la consellera Sra. Mª José Artiaga i els draps de cuina i una bossa per la Regidora del Ajuntament de Barcelona de Junts per Catalunya Sra. Elsa Artari.

Al finalitzar el lliurament de premis tots junts van berenar les truites que van portar els participants.

Jurat

 

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Dijous Gras concurs de truites, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *