Festa Major del Carme al Raval

Xocolatada per 300 persones

Alumnes de la escola de Músics

Assistents a la festa plaça Aureli Capmany

Els dies 11, 12, 13, i 14 de juliol el barri del Raval es va omplir de música, colors, àpats als carres que celebraven la festa major, la nostra entitat va participar i organitzar alguna activitat els quatre dies, os passem un petit reportatge de les festesVam col·laborar amb  la confecció de la catifa de Festa Major, participació a la cercavila del Pregó. El divendres vam organitzar la Xocolatada de Festa Major a la Plaça Aureli Capmany, van actuar les titelles del Casal Trueta, i Convos de la Escola de Músics.

Bastoners de Gavà

Bastoners de Gràcia

Bastoners del Clot

Bastoners del Raval

Picacrestes del Prat

Bastoners colla jove de Castelldefels

Sopar de germanor de Festa Major

El dissabte la XV Diada Bastonera al Raval amb la participació de sis colles, Bastoners de Gavà, de Gràcia, del Clot, Picacrestes del Prat, Nova de Castelldefels i els del Raval i al finalitzar les ballades sopar de germanor.

Els Bouets i la Vaqueta del Raval a la cercavila de Festa Major

El diumenge al mati participació a la cercavila de Festa Major amb els Bouets i la Vaqueta del Raval

Memòria Fotogràfica del Raval

S’inaugura la Memòria Fotogràfic del Raval, el mes de desembre estarà exposada al Casal de Barri a la plaça Floch i Torres.Cantada d’Havaneres per tancament de la Festa Major a la Rambla del Raval, amb els grups Mar Brava, Mar Endins i Mestre d’Aixada com no amb la tradicional Rom Cremat

Titelles del Casal de la Gent Gran Josep Trueta

Titelles del Casal de la Gent Gran Josep Trueta

Els Bouets i la Vaqueta del Raval a la cercavila del Pregó

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bastoners del Raval, Bouets i la Vaqueta del Raval, Cantades d'havaneres, Memòria fotogràfica de Raval, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *