Arriba el Nadal, l’aventura de qui sóc!

llumetesImagino que aquest és un moment delicat per a tu, un d’aquests moments agònicament llargs que voldries que s’esfumés… desitjant aparèixer al matí del 7 de gener, com si no hagués passat res…i per fi poder tornar a la normalitat, normalitat?…la rígida rutina, la por, la soledat, tots els teus No’s a tot allò que fa trontollar el teu control…Dit així, realment vols tornar?
Pot ser aquest és un bon moment de parar atenció a fora un segon, encara que sigui un segon. El que hi ha, sigui el que sigui és la vida pròpiament; la casa plena amb els pares, germans, tiets, cosins, els petits de la casa i els més grans i savis, la parella i els propis fills, i també els amics de tota la vida, inclús els veïns de tota la vida! Quantes persones importants amb qui parlar, a qui escoltar, amb qui fer broma, amb qui jugar…tots plegats amb el mateix anhel d’estimar i ser estimats, de compartir i de retrobar les arrels, aquelles arrels que ens recorden qui som, de veritat i en essència, sent la part més autèntica i pura de nosaltres. T’ho vols perdre? És una aventura!

Ens acomiadem de tu per a poder descansar, agafar energia, gaudir d’aquests dies i tornar-nos a retrobar el 12 de gener amb més reflexions.

Si vols suggerir un tema o vols contactar amb nosaltres, pots deixar un comentari o enviar un correu a consulta@acab.org. Et respondrem a partir del dia 12.
Et recordo que si necessites ajuda, si vols parlar del que et passa ja saps que pots trucar-nos a l’ACAB al 93 454 91 09.

Marta Andújar

  1 comment for “Arriba el Nadal, l’aventura de qui sóc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor