VOLUNTARIS per l’estudi alfa

Es busquen familiars de 43 a 63 anys que vulguin participar en un estudi que ha iniciat la Fundació Pasqual Maragall i L’Obra Social La Caixa, on actuaran com a voluntaris i se sotmetran a diversos anàlisis periòdiques, en un estudi pioner per identificar els signes que permetin detectar l’aparició precoç de la malaltia.

Sota la premissa que els últims estudis apunten que l’inici de l’Alzheimer es produeix fins i tot una vintena d’anys abans que apareguin els primers símptomes clínics i per tant que es diagnostiqui.
L’investigador principal, José Luis Molinuevo, ha insistit que l’objectiu principal de l’estudi passa per frenar la malaltia abans que aparegui, i per això cal determinar què succeeix en les etapes asimptomàtiques.

Per saber-ne més un podeu adreçar al web de la Fundació Pascual Maragall http://www.alfaestudi.org/#!inici/mainPage

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

*