El viatge de Passat el riu

Passat el riu

El Desembre del 2013 vam posar en escena “Passat el riu”. Es tracta d’una bonica comèdia de Joe di Pietro que barreja magníficament la comicitat i la tendresa en el sí d’una llar d’immigrants italians a Amèrica, que conviuen amb el seu nét. És un autèntic carrusel de disbarats el que fan aquests avis per retenir el pobre jove amb ells.

Sigui per l’argument o bé perquè la Montse, la directora, ens va transmetre la seva debilitat per l’obra, ja des dels primers assajos, es va crear entre el grup una complicitat extraordinària. I aquesta és una sensació que ràpidament salta de l’escenari i s’estén entre el públic.

Així es va demostrar en totes les mostres i concursos en què vam participar; Pineda, Olesa, Rajadell, Sant Pere de Ribes, etc. En acabar les funcions, el públic es mostrava satisfet de la bona estona que havien passat i d’alguna llagrimeta que se’ls havia escapat.

De manera que, M. Eugènia, Maite, Raquel, Joan, Marc i jo mateix, crec que podem sentir-nos orgullosos d’haver deixat ben alt el pavelló de “CORPUS “.

I no ens oblidem d’apuntadors, regidors i tècnics de llum i muntatge, que si s’enfaden, no ens donaran més lletra i ens deixaran a les fosques, ( és broma ), ja que sense ells no podríem tirar endavant.

JORDI COSTA