Propera obra: “Mal viatge”

La primera obra de la temporada a la Sala Montseny és Mal viatge, de Francesc Lucchetti.

L’Anna, de 40 anys, sense fills ni parella i advocada de professió, decideix iniciar un procés per tenir la tutela legal de l’Eva, una jove delinqüent amb problemes de drogoaddicció i deixada de banda per la seva pròpia família. Aconseguiran conviure juntes?

Si voleu saber com acaba aquesta història, teniu dues oportunitats: dissabte, 23 de novembre del 2019, a les 20 h i diumenge, 24 de novembre del 2019, a les 18 h, a la Sala Montseny-Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39, Barcelona).

Programació de la temporada 2019-2020

Ja tenim llesta la temporada 2019-2020. La primera obra es tracta d’un drama sobre la marginalitat i les ganes de viure. Acabarem l’any amb una versió dels Pastorets, un clàssic del Nadal. I el 2020 ens portarà un munt de riures amb uns metges poc convencionals i tancarem la temporada amb una de les obres més famoses de Pirandello.

Podeu consultar la programació en aquest dossier: http://bit.ly/teatrecorpus1920

Comunicat

El Casal Corpus Grup de Teatre, respectant la pluralitat dels seus socis i sòcies, manifesta el seu rebuig a la sentència dictada pel Tribunal Suprem i fa una crida a resoldre el conflicte a través del diàleg i la negociació política.

A la vegada, vol transmetre tot l’escalf i tot el suport als familiars i amics de les persones condemnades.

La Junta Directiva

Propera obra: “Vaiana”

El Grup Infantil del Grup de Teatre torna a pujar a l’escenari! Aquesta temporada ens presenten Vaiana.

La princesa polinèsia destinada a governar el seu poble, s’embarca en un perillós però divertit viatge per l’oceà per descobrir la vida dels seus avantpassats i recuperar la vida de la seva illa. Comptarà amb l’ajuda del Maui, un semideu fanfarró i el seu ham màgic, dels consells de la seva àvia, del seu instint guerrer i de tots els animals marins que anirà coneixent al llarg del viatge per poder salvar el poble de Motu Nui.

L’obra es representarà el dissabte, 11 de maig, a les 18 hores i el diumenge, 12 de maig, a les 18 hores, a Sala Montseny – Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39, Barcelona).

“Cinc noies i un sí” a la Mostra de Pineda de Mar i premiada al Concurs del Centre Moral de Gràcia

El passat diumenge, 28 d’abril, ens vam llevar d’hora per representar Cinc noies i un sí, dins de la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar.

A més, aquest mateix dia a la tarda, l’equip de l’obra recollia els següents premis a l’acte de cloenda del Concurs de Teatre del Centre Moral de Gràcia:

  • Premi del Jurat Juvenil a l’Actriu Principal per a la Maria Mandret.
  • 3r Premi ex aequo d’Actriu de Repartiment per a la Maria Mandret i l’Elena Cañada.

   

I vam obtenir nominacions a les categories següents:

  • Actriu de Repartiment (Raquel Fernández i Gemma Mozas).
  • Millor Direcció (Marc Ortiz i Gemma Mozas).
  • Millor Grup.

   

 

“Animals de companyia”, premiada als concursos de Terrassa i Sant Antoni de Calonge

Els dissabtes 6 i 13 d’abril vam assistir a les entregues de premis dels concursos de Terrassa i Sant Antoni de Calonge, on vam representar Animals de companyia.

En el concurs de Terrassa vam obtenir el premi del Jurat Juvenil i en Jordi Boldú va estar nominat en la categoria d’Actor de Repartiment.

 

Per la seva banda, el jurat del concurs de Sant Antoni de Calonge va guardonar la Laia Pérez amb el 3r premi d’Actriu Principal i la Raquel Fernández amb el 3r premi d’Actriu de Repartiment.