Dia Mundial del Teatre 2017

Avui, 27 de març, se celebra el Dia Mundial del Teatre. Enguany, el manisfest va a càrrec de l’actriu francesa Isabelle Huppert. El podeu llegir en català, aquí.

A més, el Districte de Gràcia organitza un acte per commemorar aquest dia. El Grup de Teatre, juntament amb altres Entitats, participem en la lectura dramatitzada de l’obra Reivindicació de la senyora Clito Mestres, de Montserrat Roig, que servirà d’homenatge a l’autora en el 25 aniversari de la seva mort. Us convidem a assistir-hi, a les 19 h, a la Biblioteca Jaume Fuster.

Tríptic Dia Mundial Teatre Gràcia 2017_1 Tríptic Dia Mundial Teatre Gràcia 2017_2

Propera obra: “Orgull i prejudici”

[Les representacions de Carnaval, de Jordi Galceran, s’ajornen per qüestions tècniques/logístiques]
Cartell Orgull i Prejudici

La propera obra que representarem, la primera del 2017, serà Orgull i prejudici. Una adaptació contemporània atemporal de l’obra clàssica del segle XIX, on les diferències econòmiques són un pes important en la unió matrimonial i les aparences són un mitjà per sobreviure en societat.

Una família de cinc filles, els Bennet, contempla la figura de la mare que busca, desesperada, un bon matrimoni per a aquestes, que veuran com se’ls imposa una faceta que cadascuna d’elles viu de manera diferent. Veuran les seves vides creuades per una important família rica que s’ha instal·lat a les rodalies, amb una matriarca que farà els impossibles per tenir el mínim contacte amb els Bennet. Jane Austen va publicar aquesta novel·la romàntica el 1813 i encara ara continua tenint rellevància per a molt de públic i molt de pes en la nostra literatura.

La podreu veure el dissabte, 18 de març, a les 21.00 h, i el diumenge, 19 de març, a les 18.00 h.

 

Propera obra: “Els Pastorets”

Cartell Pastorets 2016Un any més, torna el clàssic del Nadal: Els Pastorets, de Josep Maria Folch i Torres. Com bé sabeu, en aquesta obra coneixereu en Lluquet i en Rovelló, dos pastors catalans que s’enfronten als dimonis que intenten temptar-los de totes les maneres possibles. De camí cap a Betlem utilitzaran l’enginy per escapar-se i ajudar els seus amics. Però… aconseguiran veure el nen Jesús?

No us els perdeu! El podreu veure a l’Auditori del Col·legi Sant Josep el dissabte, 17 de desembre, a les 18.00 h, i el diumenge, 18 de desembre, a les 18.00 h.

Propera obra: “Un aire de família”

Cartell Un aire de família-1La primera obra de la 30a temporada del Grup de Teatre és Un aire de família, d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri. La podreu veure el dissabte, 5 de novembre, a les 21.00 h, i el diumenge 6 de novembre, a les 18.00 h. Us esperem, com sempre, a l’Auditori del Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39).

Es tracta d’una comèdia dramàtica al voltant de la trobada setmanal d’una família: una mare dura que no calla res i no dissimula les seves preferències; el fill triomfador però que ens mostra el seu cantó més fràgil i la seva dona, per moments invisible, a qui tracta com si fos la seva subordinada; el fill poca pena i inútil que s’arrossega i a qui li cauen per tot arreu; la filla rebel i valenta però que amaga els seus sentiments; el cambrer del bar que amb les seves paraules remou la vetllada i, com a testimoni silenciós de tot, el Caruso, el gos paralític.

Programació temporada 2016-2017

Aquí teniu la programació 2016-2017! Consulteu el dossier i hi trobareu comèdia, clàssics com Els Pastorets, drames, i un musical infantil. Com sempre, una programació variada amb la intenció d’arribar a tots els públics. Us animem a consultar les nostres xarxes socials i a compartir els continguts que hi anirem penjant.

Gràcies per seguir-nos i ens veiem al teatre!

Portada dossier temporada 2016-2017

Participació del Grup de Teatre a l’acte de celebració de la Diada a Gràcia 2016

El passat dissabte, 10 de setembre, el Grup va ser present a l’acte de celebració de la Diada Nacional a Gràcia que es va fer a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster. La presentació de l’acte va anar a càrrec del nostre company Biel Cadilla. Per la seva banda, la Montse Millà, en Jordi Boldú i en Marc Bosch van participar en la lectura de poemes i del manifest.

Us deixem amb el vídeo resum realitzat per Graciamon.