“El principi d’Arquimedes”, a la Festa Major de Gràcia

Com ja us vam avançar, abans de marxar de vacances teníem una cosa pendent a fer. El 15 d’agost comença la Festa Major de Gràcia i el Grup hi participa representant El principi d’Arquimedes, de Josep Maria Miró. La funció la podreu veure el dimecres, 17 d’agost, a les 21.30 h, a la plaça de la Revolució de 1868.

Us animem a venir i a compartir amb nosaltes una nit teatral de Festa Major!

Arquimedes Festa Major facebook 5

Final de la temporada 2015-2016

Ja s’ha acabat la temporada 2015-2016 i us volem donar les gràcies a vosaltres, al públic que ens heu seguit i acompanyat un curs més.

Ha estat una temporada marcada pel retorn d’obres que feia molts anys que no representàvem (Els Pastorets i Una vella, coneguda olor) així com molt variada pel que fa a la temàtica dels títols. Del drama d’El principi d’Arquimedes a la comèdia de Delicades i Diuen, diuen, diuen, passant per les cançons de La Bella i la Bèstia que tan bé van defensar els petits de la casa.

Però abans de marxar de vacances encara ens queda alguna cosa per fer, que ben aviat sabreu.

Des de fa unes setmanes, estem preparant el curs 2016-2017. I ja us podem avançar que la trentena temporada portarà novetats i més obres.

Us desitgem que passeu un molt bon estiu i ens retrobem a partir del setembre amb moltes ganes de teatre!

Cartells temporada 15-16

“Gràcia amb els refugiats”: una nova escola, aliments frescos i materials escolars

Cartell Gràcia amb els Refugiats jpgCom recordareu, el mes d’octubre de l’any passat es va celebrar el sopar solidari Gràcia amb els refugiats. Organitzat per diferents Entitats de Gràcia, la nostra entre elles, va recaptar 1.835,00 €. Doncs bé, hem rebut l’informe on s’explica per a què han servit els diners: s’hi ha construit una nova escola, s’han comprat aliments frescos i materials de construcció i escolars per als refugiats que es troben al camp d’Eko Station, a Grècia.

Aquests diners els ha gestionat un grup de catalans que fa uns mesos que estan a Grècia com a voluntaris. És un grup vinculat a l’ONG LightHouse, que gestiona un campament d’acollida a la costa de l’illa grega de Lesbos, al costat de la base de l’ONG de socorristes ProActiva.

L’informe complet el podeu consultar al següent enllaç: Informe EKO Station

Des del Grup de Teatre us volem donar les GRÀCIES a tots i totes els que vau col·laborar!

Propera obra: “Una vella, coneguda olor”

Cartell Una vella coneguda olorHa passat volant! Ja encetem l’últim tram de la temporada i us anunciem que l’última obra que veureu aquest curs és Una vella, coneguda olor, de Josep Maria Benet i Jornet.

Ens parla de la vida i les penúries d’un barri de gent humil que cerca un futur millor. L’obra va trencar certs esquemes dels anys 60 perquè dibuixava el paisatge realista de la Barcelona proletària d’aquella època. Una ciutat de patis de veïns, de canvis i d’inquietuds personalitzats en la protagonista de l’obra, una noia jove amb ànsies de trencar les cotilles de l’ordre social establert, sumida en un conflicte íntim però universal.

Un text amarat de records, melodies i olors d’una altra època de la qual encara en sentim els batecs.

Les representacions serviran per fer un petit homenatge a l’autor, amb més de 50 anys dedicats a l’escriptura i que va guanyar el Premi Josep Maria de Sagarra l’any 1963 per aquesta obra.

Dissabte, 18 de juny, a les 21h

Diumenge, 19 de juny, a les 18h

 

“La Bella i la Bèstia”, a càrrec del Grup Infantil

Cartell la Bella i la Bèstia

Més teatre! Aquest cap de setmana estrenarem La Bella i la Bèstia, un musical a càrrec del Grup Infantil. Es tracta d’una adaptació pròpia i en català del clàssic de Disney, ara que es compleixen 25 anys de l’estrena de la pel·lícula.

Gairebé una vintena d’actrius i actors donaran vida a la Bella, la Bèstia i els seus amics en un musical on cantaran en directe. Un nou repte pels més joves del Grup de Teatre que podreu veure el dissabte, 7 de maig, a les 18h, i el diumenge, 8 de maig, a les 18h, a la Sala Montseny-Auditori del Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39).

Us hi esperem!

“El principi d’Arquimedes”, a la Mostra Nacional de Teatre Amateur

Publi Arquimedes Pineda

Un any més serem presents a la Mostra Nacional de Teatre Amateur que se celebra a Pineda de Mar i que enguany arriba a la catorzena edició. Aquest cop hi representarem El principi d’Arquimedes, de Josep Maria Miró. La podreu veure el dissabte, 30 d’abril, a les 18:30h, a la Sala Polivalent del Centre Cultural Recreatiu de Pineda de Mar.

Us animem a venir i gaudir de tres dies d’un fantàstic ambient teatral. En aquest enllaç hi trobareu la programació completa: http://www.ccrpineda.com/la-mostra-de-teatre/

Premi Vila de Gràcia 2015 per “El rellotger de Gràcia”

Ja amb la confirmació oficial per part del Districte de Gràcia, estem molt contents de comunicar-vos que han concedit al GRUP DE TEATRE el Premi Vila de Gràcia a la Millor iniciativa de divulgació de la llengua per la promoció i execució de la representació d’El rellotger de Gràcia.

Volem donar les gràcies al Districte per aquesta distinció i volem compartir aquest premi amb la resta d’Entitats i persones que van fer possible que aquest projecte fos un èxit. També al públic que va omplir de gom a gom la Sala Montseny del Col·legi Sant Josep.

En aquest enllaç trobareu el text íntegre amb la relació dels guanyadors de les altres categories, a qui donem l’enhorabona: http://lameva.barcelona.cat/gracia/ca/noticia/acte-de-lliurament-dels-xxi-premis-vila-de-grzacia-2015

El lliurament dels Premis Vila de Gràcia serà el dimecres, 20 d’abril, a les 19:00h, a la seu del Districte de Gràcia (Plaça de la Vila de Gràcia, 2).