“Animals de companyia”, la primera obra de la temporada 2017-2018

Dissabte, 11 de novembre, a les 20 h, i diumenge, 12 de novembre, a les 18 h, representem la primera obra de la temporada dels 30 anys, Animals de companyia, d’Estel Solé. Una comèdia amarga, com la vida, sobre l’amistat, la soledat i la necessitat d’afecte.

En aquest muntatge, la Beth torna a casa després d’estar ingressada en un psiquiàtric. La seva colla li ha preparat una rebuda sorpresa. Durant els dos mesos que ha estat en tractament han passat coses i un dels seus amics amaga un secret que, quan surt a la llum, afecta a la resta i fa sortir els draps bruts dels personatges.

#AnimalsCompanyiaCorpus #jaentenim30

Programació temporada 2017-2018

Aquesta temporada és especial per a nosaltres perquè celebrem els 30 anys del Grup de Teatre. Us hem preparat una programació variada, per a tots els gustos. Tenim comèdia, thriller, un musical infantil i una obra d’intriga escrita per un membre del Grup que, per tant, és estrena absoluta. També continuarem amb les representacions en petit format voltant per Catalunya. Us volem donar les gràcies per seguir-nos durant tots aquests anys. Esperem que gaudiu de la temporada!

Per consultar la programació i tota la informació de les obres, cliqueu per veure el dossier de temporada.

Comunicat

 

Des del Casal Corpus Grup de Teatre condemnem les accions que s’estan duent a terme en relació al dret a decidir de Catalunya sobre les institucions, entitats i persones que el defensen. Donem el nostre suport a totes les manifestacions i mobilitzacions cíviques i pacífiques per defensar aquest dret.

El logo dels 30 anys

Aquesta temporada és especial per a nosaltres: FEM 30 ANYS! I per això, des d’ara i fins acabar la temporada, farem servir aquest logo:

A més, si veniu a veure alguna de les representacions i ho comenteu a les xarxes socials, a més de fer servir els hashtags de les obres, us animem a fer servir també aquest #jaentenim30. Ben aviat publicarem la programació de la temporada 2017-2018, així que estigueu atents!

“Ocells i llops”, última obra de la temporada 2016-2017

Cartell Ocells i Llops jpg

Enguany, volem acomiadar la temporada amb una obra de Josep M. de Sagarra: Ocells i llops. En aquest muntatge, una vídua d’una família benestant vinguda a menys, tira endavant els seus fills, com pot, amb tant de cel que els idealitza. Però els esdeveniments del món real li fan veure la crua realitat, que acabarà amb ella.

La podreu veure el dissabte, 17 de juny, a les 21 h, i el diumenge, 18 de juny, a les 18 h.