Dia de l’Associacionisme Cultural 2020

Enguany, per celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural, grups de teatre de la Federació de Grups Amateur de Teatre de Catalunya (entre els quals, nosaltres) s’han unit per llegir un fragment de l’obra Justícia, de Guillem Clua. Cadascú des de casa seva, des de la seva població. Esperem que ben aviat puguem obrir les platees al públic.

Gepostet von Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya am Mittwoch, 3. Juni 2020

Adhesió al Manifest a favor de la cultura

El Grup de Teatre se suma al Manifest a favor de la cultura impulsat pel Cercle de Cultura.

El sector cultural ha estat clau per ajudar a edificar valors essencials en la societat com són el pluralisme, la convivència, la tolerància, el respecte, la llibertat d’expressió, la crítica i l’educació.

Podeu llegir el manifest sencer a aquest enllaç: http://www.cercledecultura.org/news/manifest_cercle_de_cultura_COVID19

S’ajornen les funcions de “Sis personatges en cerca d’autor”

A causa de la situació d’emergència sanitària, us informem que queden ajornades les funcions de Sis personatges en cerca d’autor, previstes per al 16 i 17 de maig. Per tant, acabem les representacions de la temporada 2019-2020 a la Sala Montseny-Col·legi Sant Josep.

Des d’ara ja estem treballant en la programació de la temporada 2020-2021.

Fins ben aviat!

“Cinc noies i un sí” a Molins de Rei

El diumenge, 19 d’abril, havíem de representar Cinc noies i un sí al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei, però les circumstàncies actuals d’emergència sanitària han obligat a ajornar la funció.

Esperem que ben aviat es pugui reprendre l’activitat amb normalitat i puguem actuar a Molins de Rei.

Feliç Dia Mundial del Teatre

Avui, Dia Mundial del Teatre, tenim sales buides, telons avall, focus apagats, decorats que no llueixen, però tenim el més important: fe, il·lusió, esperança i el convenciment de què això és temporal i que hi tornarem!

I els llums, els decorats i els actors i actrius brillaran més que mai, perquè durant tot aquest temps han mantingut viva la flama d’aquest teatre que portem dins i que no morirà mai! Un record també pels amics que s’hagin quedat pel camí. Per tots ells i per tots nosaltres… VISCA EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE 2020!

La Junta Directiva

Propera obra: “Els bojos del bisturí”

Primera obra del 2020!

Dissabte, 22 de febrer, a les 20 h i diumenge, 23 de febrer, a les 18 h, a la Sala Montseny-Col·legi Sant Josep.

El doctor David Mascort rep la visita de la Clara, la seva examant i antiga infermera de l’hospital. La dona li confessa que van tenir una filla junts, l’Abril, que vol conèixer el seu pare. A partir d’aquest moment, la situació per en David es complica i porta un seguit de malentesos i enganys en què es veuen implicats la seva dona i treballadors i pacients de l’hospital.

Enganys, malentesos i un hospital són els ingredients d’aquesta hilarant comèdia.

Bon Nadal i Bon Any 2020!

El Nadal

No tanqueu la vostra porta
al record d’un temps d’ahir
i a la il·lusió tan forta
adormida en el camí.

Dins del sarró de la vida
perdura la nit dels Mags
i encara és branca florida
el seu missatge daurat.

No t’espolsis l’enyorança
d’aquells bells antics Nadals,
de tovalles d’esperança
i goig de veus fraternals.

Dins la tosca i freda cova,
una mare i un infant,
palpitar de bona nova,
llum d’estrella radiant.

Carme Catà

Propera obra: “Vet aquí uns Pastorets!”

Tanquem l’any amb una versió del clàssic de Nadal!

Podreu veure Vet aquí uns Pastorets! el dissabte, 21 de desembre i el diumenge, 22 de desembre, tots dos dies a les 18 h. Com sempre, a la Sala Montseny-Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39)

Uns pastorets espavilats, uns dimonis enrabiats i uns àngels ensucrats. Un públic entusiasmat. El camí cap a Judea. Un estel cap a Betlem. I… no ens podem equivocar. Perquè si no sortirà l’infern!  Un cant a la innocència, la música i la il·lusió d’un món millor!