Programació temporada 2016-2017

Aquí teniu la programació 2016-2017! Consulteu el dossier i hi trobareu comèdia, clàssics com Els Pastorets, drames, un thriller que us deixarà enganxats a la butaca i un musical infantil. Com sempre, una programació variada amb la intenció d’arribar a tots els públics. Us animem a consultar les nostres xarxes socials i a compartir els continguts que hi anirem penjant.

Gràcies per seguir-nos i ens veiem al teatre!

Portada dossier temporada 2016-2017

Participació del Grup de Teatre a l’acte de celebració de la Diada a Gràcia 2016

El passat dissabte, 10 de setembre, el Grup va ser present a l’acte de celebració de la Diada Nacional a Gràcia que es va fer a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster. La presentació de l’acte va anar a càrrec del nostre company Biel Cadilla. Per la seva banda, la Montse Millà, en Jordi Boldú i en Marc Bosch van participar en la lectura de poemes i del manifest.

Us deixem amb el vídeo resum realitzat per Graciamon.

Acte celebració Diada Nacional de Catalunya a Gràcia 2016

Diada 2016 GràciaDemà, dissabte, 10, a les 18.45 h, a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, el Grup de Teatre participarà a l’acte de celebració de la Diada Nacional a Gràcia. El nostre company Biel Cadilla el presentarà i la Montse Millà participarà en la lectura de poemes. L’acte és obert a tothom i us animem a assistir-hi.
A la web del Districte (http://ajuntament.barcelona.cat/gracia/ca/noticia/celebracize-de-la-diada-al-districte-de-grzacia) hi trobareu informació de més actes commemoratius.
Molt bona Diada!

“El principi d’Arquimedes”, a la Festa Major de Gràcia

Com ja us vam avançar, abans de marxar de vacances teníem una cosa pendent a fer. El 15 d’agost comença la Festa Major de Gràcia i el Grup hi participa representant El principi d’Arquimedes, de Josep Maria Miró. La funció la podreu veure el dimecres, 17 d’agost, a les 21.30 h, a la plaça de la Revolució de 1868.

Us animem a venir i a compartir amb nosaltes una nit teatral de Festa Major!

Arquimedes Festa Major facebook 5

Final de la temporada 2015-2016

Ja s’ha acabat la temporada 2015-2016 i us volem donar les gràcies a vosaltres, al públic que ens heu seguit i acompanyat un curs més.

Ha estat una temporada marcada pel retorn d’obres que feia molts anys que no representàvem (Els Pastorets i Una vella, coneguda olor) així com molt variada pel que fa a la temàtica dels títols. Del drama d’El principi d’Arquimedes a la comèdia de Delicades i Diuen, diuen, diuen, passant per les cançons de La Bella i la Bèstia que tan bé van defensar els petits de la casa.

Però abans de marxar de vacances encara ens queda alguna cosa per fer, que ben aviat sabreu.

Des de fa unes setmanes, estem preparant el curs 2016-2017. I ja us podem avançar que la trentena temporada portarà novetats i més obres.

Us desitgem que passeu un molt bon estiu i ens retrobem a partir del setembre amb moltes ganes de teatre!

Cartells temporada 15-16

“Gràcia amb els refugiats”: una nova escola, aliments frescos i materials escolars

Cartell Gràcia amb els Refugiats jpgCom recordareu, el mes d’octubre de l’any passat es va celebrar el sopar solidari Gràcia amb els refugiats. Organitzat per diferents Entitats de Gràcia, la nostra entre elles, va recaptar 1.835,00 €. Doncs bé, hem rebut l’informe on s’explica per a què han servit els diners: s’hi ha construit una nova escola, s’han comprat aliments frescos i materials de construcció i escolars per als refugiats que es troben al camp d’Eko Station, a Grècia.

Aquests diners els ha gestionat un grup de catalans que fa uns mesos que estan a Grècia com a voluntaris. És un grup vinculat a l’ONG LightHouse, que gestiona un campament d’acollida a la costa de l’illa grega de Lesbos, al costat de la base de l’ONG de socorristes ProActiva.

L’informe complet el podeu consultar al següent enllaç: Informe EKO Station

Des del Grup de Teatre us volem donar les GRÀCIES a tots i totes els que vau col·laborar!

Propera obra: “Una vella, coneguda olor”

Cartell Una vella coneguda olorHa passat volant! Ja encetem l’últim tram de la temporada i us anunciem que l’última obra que veureu aquest curs és Una vella, coneguda olor, de Josep Maria Benet i Jornet.

Ens parla de la vida i les penúries d’un barri de gent humil que cerca un futur millor. L’obra va trencar certs esquemes dels anys 60 perquè dibuixava el paisatge realista de la Barcelona proletària d’aquella època. Una ciutat de patis de veïns, de canvis i d’inquietuds personalitzats en la protagonista de l’obra, una noia jove amb ànsies de trencar les cotilles de l’ordre social establert, sumida en un conflicte íntim però universal.

Un text amarat de records, melodies i olors d’una altra època de la qual encara en sentim els batecs.

Les representacions serviran per fer un petit homenatge a l’autor, amb més de 50 anys dedicats a l’escriptura i que va guanyar el Premi Josep Maria de Sagarra l’any 1963 per aquesta obra.

Dissabte, 18 de juny, a les 21h

Diumenge, 19 de juny, a les 18h

 

“La Bella i la Bèstia”, a càrrec del Grup Infantil

Cartell la Bella i la Bèstia

Més teatre! Aquest cap de setmana estrenarem La Bella i la Bèstia, un musical a càrrec del Grup Infantil. Es tracta d’una adaptació pròpia i en català del clàssic de Disney, ara que es compleixen 25 anys de l’estrena de la pel·lícula.

Gairebé una vintena d’actrius i actors donaran vida a la Bella, la Bèstia i els seus amics en un musical on cantaran en directe. Un nou repte pels més joves del Grup de Teatre que podreu veure el dissabte, 7 de maig, a les 18h, i el diumenge, 8 de maig, a les 18h, a la Sala Montseny-Auditori del Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39).

Us hi esperem!