Propera obra: “Orgull i prejudici”

[Les representacions de Carnaval, de Jordi Galceran, s’ajornen per qüestions tècniques/logístiques]

Cartell Orgull i Prejudici

La propera obra que representarem, la primera del 2017, serà Orgull i prejudici. Una adaptació contemporània atemporal de l’obra clàssica del segle XIX, on les diferències econòmiques són un pes important en la unió matrimonial i les aparences són un mitjà per sobreviure en societat.

Una família de cinc filles, els Bennet, contempla la figura de la mare que busca, desesperada, un bon matrimoni per a aquestes, que veuran com se’ls imposa una faceta que cadascuna d’elles viu de manera diferent. Veuran les seves vides creuades per una important família rica que s’ha instal·lat a les rodalies, amb una matriarca que farà els impossibles per tenir el mínim contacte amb els Bennet. Jane Austen va publicar aquesta novel·la romàntica el 1813 i encara ara continua tenint rellevància per a molt de públic i molt de pes en la nostra literatura.

La podreu veure el dissabte, 18 de març, a les 21.00 h, i el diumenge, 19 de març, a les 18.00 h.

Orgull i prejudici dossier 16-17

Propera obra: “Els Pastorets”

Cartell Pastorets 2016Un any més, torna el clàssic del Nadal: Els Pastorets, de Josep Maria Folch i Torres. Com bé sabeu, en aquesta obra coneixereu en Lluquet i en Rovelló, dos pastors catalans que s’enfronten als dimonis que intenten temptar-los de totes les maneres possibles. De camí cap a Betlem utilitzaran l’enginy per escapar-se i ajudar els seus amics. Però… aconseguiran veure el nen Jesús?

No us els perdeu! El podreu veure a l’Auditori del Col·legi Sant Josep el dissabte, 17 de desembre, a les 18.00 h, i el diumenge, 18 de desembre, a les 18.00 h.

Propera obra: “Un aire de família”

Cartell Un aire de família-1La primera obra de la 30a temporada del Grup de Teatre és Un aire de família, d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri. La podreu veure el dissabte, 5 de novembre, a les 21.00 h, i el diumenge 6 de novembre, a les 18.00 h. Us esperem, com sempre, a l’Auditori del Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39).

Es tracta d’una comèdia dramàtica al voltant de la trobada setmanal d’una família: una mare dura que no calla res i no dissimula les seves preferències; el fill triomfador però que ens mostra el seu cantó més fràgil i la seva dona, per moments invisible, a qui tracta com si fos la seva subordinada; el fill poca pena i inútil que s’arrossega i a qui li cauen per tot arreu; la filla rebel i valenta però que amaga els seus sentiments; el cambrer del bar que amb les seves paraules remou la vetllada i, com a testimoni silenciós de tot, el Caruso, el gos paralític.

Programació temporada 2016-2017

Aquí teniu la programació 2016-2017! Consulteu el dossier i hi trobareu comèdia, clàssics com Els Pastorets, drames, i un musical infantil. Com sempre, una programació variada amb la intenció d’arribar a tots els públics. Us animem a consultar les nostres xarxes socials i a compartir els continguts que hi anirem penjant.

Gràcies per seguir-nos i ens veiem al teatre!

Portada dossier temporada 2016-2017

Participació del Grup de Teatre a l’acte de celebració de la Diada a Gràcia 2016

El passat dissabte, 10 de setembre, el Grup va ser present a l’acte de celebració de la Diada Nacional a Gràcia que es va fer a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster. La presentació de l’acte va anar a càrrec del nostre company Biel Cadilla. Per la seva banda, la Montse Millà, en Jordi Boldú i en Marc Bosch van participar en la lectura de poemes i del manifest.

Us deixem amb el vídeo resum realitzat per Graciamon.

Acte celebració Diada Nacional de Catalunya a Gràcia 2016

Diada 2016 GràciaDemà, dissabte, 10, a les 18.45 h, a l’auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, el Grup de Teatre participarà a l’acte de celebració de la Diada Nacional a Gràcia. El nostre company Biel Cadilla el presentarà i la Montse Millà participarà en la lectura de poemes. L’acte és obert a tothom i us animem a assistir-hi.
A la web del Districte (http://ajuntament.barcelona.cat/gracia/ca/noticia/celebracize-de-la-diada-al-districte-de-grzacia) hi trobareu informació de més actes commemoratius.
Molt bona Diada!