Propera obra: “Els bojos del bisturí”

Primera obra del 2020!

Dissabte, 22 de febrer, a les 20 h i diumenge, 23 de febrer, a les 18 h, a la Sala Montseny-Col·legi Sant Josep.

El doctor David Mascort rep la visita de la Clara, la seva examant i antiga infermera de l’hospital. La dona li confessa que van tenir una filla junts, l’Abril, que vol conèixer el seu pare. A partir d’aquest moment, la situació per en David es complica i porta un seguit de malentesos i enganys en què es veuen implicats la seva dona i treballadors i pacients de l’hospital.

Enganys, malentesos i un hospital són els ingredients d’aquesta hilarant comèdia.

Bon Nadal i Bon Any 2020!

El Nadal

No tanqueu la vostra porta
al record d’un temps d’ahir
i a la il·lusió tan forta
adormida en el camí.

Dins del sarró de la vida
perdura la nit dels Mags
i encara és branca florida
el seu missatge daurat.

No t’espolsis l’enyorança
d’aquells bells antics Nadals,
de tovalles d’esperança
i goig de veus fraternals.

Dins la tosca i freda cova,
una mare i un infant,
palpitar de bona nova,
llum d’estrella radiant.

Carme Catà

Propera obra: “Vet aquí uns Pastorets!”

Tanquem l’any amb una versió del clàssic de Nadal!

Podreu veure Vet aquí uns Pastorets! el dissabte, 21 de desembre i el diumenge, 22 de desembre, tots dos dies a les 18 h. Com sempre, a la Sala Montseny-Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39)

Uns pastorets espavilats, uns dimonis enrabiats i uns àngels ensucrats. Un públic entusiasmat. El camí cap a Judea. Un estel cap a Betlem. I… no ens podem equivocar. Perquè si no sortirà l’infern!  Un cant a la innocència, la música i la il·lusió d’un món millor!

El teatre amateur a Gràcia a la revista “Tot Gràcia”

L’últim número de la revista Tot Gràcia inclou un reportatge sobre el teatre amateur a Gràcia en què hi hem participat juntament amb els companys de l’Helena Teatre, el Centre Moral, el Cercle Catòlic, Vada Retro Teatre i Dinàmics Teatre.

Els i les representants de cada grup hi expliquen les experiències, anècdotes, aspectes positius i negatius de fer teatre amateur.

Podeu llegir-lo en aquest enllaç: https://es.calameo.com/read/004811363ebe34433e0ac

Propera obra: “Mal viatge”

La primera obra de la temporada a la Sala Montseny és Mal viatge, de Francesc Lucchetti.

L’Anna, de 40 anys, sense fills ni parella i advocada de professió, decideix iniciar un procés per tenir la tutela legal de l’Eva, una jove delinqüent amb problemes de drogoaddicció i deixada de banda per la seva pròpia família. Aconseguiran conviure juntes?

Si voleu saber com acaba aquesta història, teniu dues oportunitats: dissabte, 23 de novembre del 2019, a les 20 h i diumenge, 24 de novembre del 2019, a les 18 h, a la Sala Montseny-Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39, Barcelona).

Programació de la temporada 2019-2020

Ja tenim llesta la temporada 2019-2020. La primera obra es tracta d’un drama sobre la marginalitat i les ganes de viure. Acabarem l’any amb una versió dels Pastorets, un clàssic del Nadal. I el 2020 ens portarà un munt de riures amb uns metges poc convencionals i tancarem la temporada amb una de les obres més famoses de Pirandello.

Podeu consultar la programació en aquest dossier: http://bit.ly/teatrecorpus1920

Comunicat

El Casal Corpus Grup de Teatre, respectant la pluralitat dels seus socis i sòcies, manifesta el seu rebuig a la sentència dictada pel Tribunal Suprem i fa una crida a resoldre el conflicte a través del diàleg i la negociació política.

A la vegada, vol transmetre tot l’escalf i tot el suport als familiars i amics de les persones condemnades.

La Junta Directiva