“Animals de companyia” a Terrassa

El diumenge, 17 de març, útlim bolo (tot i que mai se sap…) d’Animals de companyia . Aquest cop marxem cap a Terrassa per participar al 45è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre.

La representació es farà al Casal de Sant Pere, a les 18 hores.

Us deixem l’enllaç a l’entrevista al Marc Bosch al programa El submarí de la Ràdio Municipal de Terrassa: https://www.ivoox.com/submari-premi-ciutat-terrassa-de-audios-mp3_rf_33398172_1.html?fbclid=IwAR3golfzbJZ0AVkU–PWsCy52Hje-ATo5tFQ6RqT_10WhO6jH36MByqwjFo

“Animals de companyia” a Santa Perpètua de Mogoda

Nou bolo d’Animals de companyia! Representarem l’obra el diumenge, 3 de febrer, a les 18 hores, al Teatre del Centre de Santa Perpètua de Mogoda. Serà la primera vegada que actuarem a la Mostra de Teatre Amateur d’aquesta població.

Us deixem l’enllaç del programa “La tertúlia de la ràdio” de Ràdio Santa Perpètua dedicat a la mostra i en que intervé en Marc Bosch: http://staperpetua.org/podcast/media/2019-01-24_tertulia.mp3 (a partir del minut 18)

Premi per a “Animals de companyia”

El passat diumenge, 2 de desembre, vam recollir el premi a la 3a millor obra del concurs de teatre amateur de Santa Coloma de Queralt per a “Animals de companyia”. Volem donar les gràcies pel premi al grup organitzador del concurs, Naltrus Teatre, i donem l’enhorabona a la resta de premiats!

    

A més, en Marc Ortiz va estar nominat com a millor actor principal i també vam rebre una nominació en la categoria de millor escenografia.

    

“Et vols casar amb mi?”, 10 i 11 de novembre

Es tracta d’una obra amb una temàtica aparentment intranscendent, però que farà que els espectadors es plantegin fins a on serien capaços d’arribar per donar suport a algunes de les decisions de les seves parelles, encara que no les comparteixin o siguin totalment oposades a les seves opinions. I tot ben embolcallat perquè el resultat sigui aconseguir una estona força divertida.

Dissabte, 10 de novembre, a les 20 h.

Diumenge, 11 de novembre, a les 18 h.

Sala Montseny – Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39)