Comunicat

 

Des del Casal Corpus Grup de Teatre condemnem les accions que s’estan duent a terme en relació al dret a decidir de Catalunya sobre les institucions, entitats i persones que el defensen. Donem el nostre suport a totes les manifestacions i mobilitzacions cíviques i pacífiques per defensar aquest dret.

El logo dels 30 anys

Aquesta temporada és especial per a nosaltres: FEM 30 ANYS! I per això, des d’ara i fins acabar la temporada, farem servir aquest logo:

A més, si veniu a veure alguna de les representacions i ho comenteu a les xarxes socials, a més de fer servir els hashtags de les obres, us animem a fer servir també aquest #jaentenim30. Ben aviat publicarem la programació de la temporada 2017-2018, així que estigueu atents!

“Ocells i llops”, última obra de la temporada 2016-2017

Cartell Ocells i Llops jpg

Enguany, volem acomiadar la temporada amb una obra de Josep M. de Sagarra: Ocells i llops. En aquest muntatge, una vídua d’una família benestant vinguda a menys, tira endavant els seus fills, com pot, amb tant de cel que els idealitza. Però els esdeveniments del món real li fan veure la crua realitat, que acabarà amb ella.

La podreu veure el dissabte, 17 de juny, a les 21 h, i el diumenge, 18 de juny, a les 18 h.

 

Propera obra: “Aladdí”

Cartell Aladdí jpg

La setmana que ve arriba la nova proposta del Grup Infantil. Enguany, amb el muntatge d’Aladdí. Una vintena d’actors i actrius donaran vida a Aladdí, Jasmine, Jafar i companyia en una obra on cantaran en directe.

25 anys després de l’estrena de la pel·lícula de Disney, arriba l’adaptació d’aquest clàssic per a tota la família que podreu veure el dissabte, 13 de maig, i el diumenge, 14 de maig, a les 18 hores, a la Sala Montseny del Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39, Barcelona).

 

“Zona Franca”, al Telenotícies cap de setmana vespre de TV3

Zona Franca Pineda TN

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/focus-encesos-per-a-la-xv-mostra-de-teatre-amateur-de-pineda-de-mar/video/5664587/

Dissabte vam representar Zona Franca a la XV Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar. En aquest vídeo del Telenotícies cap de setmana vespre de TV3 podreu veure la intervenció dels nostres actors.

“Zona Franca”, a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar

Cartell Mostra Pineda 17El Grup de Teatre participarà a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar amb l’obra Zona Franca, de David Desola. Ens podreu veure aquest dissabte, 29 d’abril, a les 11.30, a la Sala Tívoli del Centre Cultural i Recreatiu.

Enguany se celebra la quinzena edició de la Mostra i per a nosaltres serà la cinquena vegada consecutiva que hi participem després de Lluny de Nuuk (2013), Passat el Riu (2014), L’habitació de Verònica (2015) i El principi d’Arquimedes (2016).