“Animals de companyia”, premiada als concursos de Terrassa i Sant Antoni de Calonge

Els dissabtes 6 i 13 d’abril vam assistir a les entregues de premis dels concursos de Terrassa i Sant Antoni de Calonge, on vam representar Animals de companyia.

En el concurs de Terrassa vam obtenir el premi del Jurat Juvenil i en Jordi Boldú va estar nominat en la categoria d’Actor de Repartiment.

 

Per la seva banda, el jurat del concurs de Sant Antoni de Calonge va guardonar la Laia Pérez amb el 3r premi d’Actriu Principal i la Raquel Fernández amb el 3r premi d’Actriu de Repartiment.

  

Propera obra: “Dissabte, diumenge i dilluns”

El retrat d’una gran família napolitana de finals dels anys 50, en plena recuperació econòmica després de la postguerra. Tot neix de la crisi matrimonial de la parella formada per Rosa i Peppino, els caps de la gran família Priore, que està representada per tres generacions diferents (l’avi, els pares i els fills) que són properes però aparentment enfrontades. Riurem, somriurem i, fins i tot, potser se’ns escaparà alguna llàgrima!

Dissabte, 30 de març, a les 20 h.

Diumenge, 31 de març, a les 18 h.

Sala Montseny – Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39)

Entrevista a l’Elena Cañada al programa Temps de música, temps d’espectacle de Ràdio Gràcia: https://www.enacast.com/radiogracia/#!/programs/tempsdemusicatempsdespectacle/radiogracia_podcast_211

I aquí, un recull d’imatges dels assajos d’aquestes setmanes:

“Animals de companyia” a Terrassa

El diumenge, 17 de març, útlim bolo (tot i que mai se sap…) d’Animals de companyia . Aquest cop marxem cap a Terrassa per participar al 45è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre.

La representació es farà al Casal de Sant Pere, a les 18 hores.

Us deixem l’enllaç a l’entrevista al Marc Bosch al programa El submarí de la Ràdio Municipal de Terrassa: https://www.ivoox.com/submari-premi-ciutat-terrassa-de-audios-mp3_rf_33398172_1.html?fbclid=IwAR3golfzbJZ0AVkU–PWsCy52Hje-ATo5tFQ6RqT_10WhO6jH36MByqwjFo

 

I aquesta és la crònica de l’actuació que ha fet el digital Món Terrassa:

https://elmon.cat/monterrassa/cultura/animals-companyia-destel-sole-sala-crespi

“Animals de companyia” a Santa Perpètua de Mogoda

Nou bolo d’Animals de companyia! Representarem l’obra el diumenge, 3 de febrer, a les 18 hores, al Teatre del Centre de Santa Perpètua de Mogoda. Serà la primera vegada que actuarem a la Mostra de Teatre Amateur d’aquesta població.

Us deixem l’enllaç del programa “La tertúlia de la ràdio” de Ràdio Santa Perpètua dedicat a la mostra i en que intervé en Marc Bosch: http://staperpetua.org/podcast/media/2019-01-24_tertulia.mp3 (a partir del minut 18)

Premi per a “Animals de companyia”

El passat diumenge, 2 de desembre, vam recollir el premi a la 3a millor obra del concurs de teatre amateur de Santa Coloma de Queralt per a “Animals de companyia”. Volem donar les gràcies pel premi al grup organitzador del concurs, Naltrus Teatre, i donem l’enhorabona a la resta de premiats!

    

A més, en Marc Ortiz va estar nominat com a millor actor principal i també vam rebre una nominació en la categoria de millor escenografia.