El petit format arriba al Grup de Teatre amb “Zona Franca”

L’obra Zona Franca és la següent que representarem i és la primera que estrena el nou circuit de petit format, o Circuit B, que ha posat en marxa el Grup de Teatre aquesta temporada. Les obres que s’emmarquen dins del Circuit B són muntatges amb poca escenografia i amb un nombre reduït d’actors i actrius. És per això que es representen en espais diferents de l’habitual on presentem les nostres obres.

Doncs bé… anem per feina! En una societat en què el treball és un bé al qual tothom s’hi aferra com si fos el tresor més difícil d’aconseguir, hi trobem un magatzem. És aquí on en Nin (un nom d’allò més curt, no trobeu?) comença una nova etapa a la seva vida, i on el Senyor Mañé en tanca una altra. Què passa? Potser res. Potser tot. Potser no ho veiem. Potser no ho veuen. Potser és una mentida, però hi ha mentides… i mentides.

Les actuacions confirmades que us podem anunciar són:

  • Vilassar de Mar – Dissabte, 8 d’abril – 19 h – Sala Roser Carrau (carrer Montserrat, 8)
  • Pineda de Mar – Dissabte, 29 d’abril – 11.30 h – Mostra Nacional de Teatre Amateur – Sala Tívoli
 Cartell Zona Franca - Bolo Vilassar jpgCartell Mostra Pineda 17

Dia Mundial del Teatre 2017

Publicació Dia Mundial del Teatre 2017

Avui, 27 de març, se celebra el Dia Mundial del Teatre. Enguany, el manisfest va a càrrec de l’actriu francesa Isabelle Huppert. El podeu llegir en català, aquí.

A més, el Districte de Gràcia organitza un acte per commemorar aquest dia. El Grup de Teatre, juntament amb altres Entitats, participem en la lectura dramatitzada de l’obra Reivindicació de la senyora Clito Mestres, de Montserrat Roig, que servirà d’homenatge a l’autora en el 25 aniversari de la seva mort. Us convidem a assistir-hi, a les 19 h, a la Biblioteca Jaume Fuster.

Tríptic Dia Mundial Teatre Gràcia 2017_1 Tríptic Dia Mundial Teatre Gràcia 2017_2

Propera obra: “Orgull i prejudici”

[Les representacions de Carnaval, de Jordi Galceran, s’ajornen per qüestions tècniques/logístiques]
Cartell Orgull i Prejudici

La propera obra que representarem, la primera del 2017, serà Orgull i prejudici. Una adaptació contemporània atemporal de l’obra clàssica del segle XIX, on les diferències econòmiques són un pes important en la unió matrimonial i les aparences són un mitjà per sobreviure en societat.

Una família de cinc filles, els Bennet, contempla la figura de la mare que busca, desesperada, un bon matrimoni per a aquestes, que veuran com se’ls imposa una faceta que cadascuna d’elles viu de manera diferent. Veuran les seves vides creuades per una important família rica que s’ha instal·lat a les rodalies, amb una matriarca que farà els impossibles per tenir el mínim contacte amb els Bennet. Jane Austen va publicar aquesta novel·la romàntica el 1813 i encara ara continua tenint rellevància per a molt de públic i molt de pes en la nostra literatura.

La podreu veure el dissabte, 18 de març, a les 21.00 h, i el diumenge, 19 de març, a les 18.00 h.

 

Propera obra: “Els Pastorets”

Cartell Pastorets 2016Un any més, torna el clàssic del Nadal: Els Pastorets, de Josep Maria Folch i Torres. Com bé sabeu, en aquesta obra coneixereu en Lluquet i en Rovelló, dos pastors catalans que s’enfronten als dimonis que intenten temptar-los de totes les maneres possibles. De camí cap a Betlem utilitzaran l’enginy per escapar-se i ajudar els seus amics. Però… aconseguiran veure el nen Jesús?

No us els perdeu! El podreu veure a l’Auditori del Col·legi Sant Josep el dissabte, 17 de desembre, a les 18.00 h, i el diumenge, 18 de desembre, a les 18.00 h.