L’ESPAI D’INFÀNCIA, EN TEMPS DE CONFINAMENT I REPRESA.

L’espai de la infància:

A l’Espai de la Infància hem seguit atenent a les famílies i als infants des del confinament fins al dia d’avui. Així hem fet un seguiment de cada una de les situacions familiars, de les necessitats que sorgien i s’ha donat un suport social i emocional en tots els casos. La comunicació ha estat molt fluïda i les activitats s’han adaptat al format digital. S’han elaborat materials perquè els infants poguessin seguir amb les tasques escolars, desenvolupar la seva creativitat i s’ha donat suport acadèmic en línia, per a ajudar-los amb els aprenentatges. En els casos en què les famílies no disposaven de dispositius per connectar-se i/o connexió a internet, s’ha treballat amb les escoles i la xarxa de suport per a poder fer-los-hi arribar i garantir l’accés al món en línia, que els permet una continuïtat amb la tasca realitzada fins abans del confinament amb les escoles. Amb serveis socials la comunicació també ha estat constant i molt fluïda.

A la vegada, en col·laboració amb la Xarxa de Suport Poble-sec, els Castellers del Poble-sec, les Parròquies i Bona Voluntat en Acció s’ha dut a terme la campanya “El Poble-sec amb els infants” a través de la qual s’han repartit fins al moment 122 lots de material escolar entre els infants que més ho necessitaven i que participaven de l’Espai de la Infància i del Centre Socioeducatiu Poble-sec. S’ha recaptat molt material gràcies a l’aportació desinteressada de veïns, veïnes i empreses, que es troba emmagatzemat a l’espera de fer una segona entrega de lots al setembre, augmentant el nombre d’infants beneficiaris que participen a les diferents entitats del barri i que tenen dificultats per accedir-hi.

Durant el mes de juliol no s’han realitzat activitats d’estiu, ja que des del projecte hem estat centrades a preparar-nos per a la tornada de setembre amb unes condicions segures per a tothom. Així, s’han fet formacions, adequació d’espais i s’ha seguit atenent i acompanyant a les famílies, mantenint el contacte freqüent.

A l’agost, tanquem, per tal de poder tornar amb moltes forces al setembre.

Passeu un bon estiu!

Comments are closed.