ACOMPANYAMENT A LA GENT GRAN I BAIXEM AL CARRER

Acompanyament a la gent gran i Baixem al carrer, en temps de confinament i represa.

Durant el confinament els projectes de gent gran vam seguir actius trucant a les persones grans per acompanyar-les, fer gestions i compres necessàries, entre d’altres coses, com es pot veure aquí.

Hem realitzat un curs de preparació per al voluntariat “Fer voluntariat en temps de Coronavirus i al juliol, en la desescalada, mica en mica, a més de les trucades, gestions i compres, hem anat fent algunes sortides i visites individualitzades, amb les persones grans que més ho necessitaven, seguint uns protocols i mesures de seguretat, i amb els voluntaris/es preparats/des.

Durant el confinament i fins l’actualitat hem donat suport a la campanya Poble-sec amb Bona Voluntat gestionant i aportant el voluntariat dels punts de recollida d’aliments de les parròquies de Lourdes i Santa Madrona, i també hem realitzat el Sant Jordi d’Estiu, amb la Paradeta Solidària de les Cosidores, com pots veure aquí.

En aquests moments, amb les restriccions, hem aturat les sortides de tot tipus, i seguim trucant, i fent suport en gestions i compres necessàries, en la mateixa línia de la Xarxa de suport, i com comentem aquí. pjk

De cara al setembre, la previsió, si la situació és favorable, és seguir amb les trucades i el suport necessari a la gent gran, i reprendre les sortides individualitzades, és a dir, les visites i sortides setmanals amb voluntari/a i persona gran, i també aquelles sortides individualitzades en què es necessita la cadira puja escales i suport tècnic. Els tallers (En forma sobre rodes i les Cosidores) pararem atenció especial en l’acompanyament a les persones grans en el dol, en la salut mental i en la lluita contra la soledat.

Bon estiu!

Comments are closed.