Acompanyament a la Gent Gran

 Sin título-1

 

Acompanyament a la gent gran és un projecte adreçat a persones grans que volen i necessiten una estona de companyia donada la sensació de soledat que pateixen. Aquesta soledat té generalment dues causes: l’aïllament a la llar causat pels problemes de mobilitat vinculats a l’edat avançada i la pèrdua de xarxa social causat per la mort de familiars i amistats i per la poca disponibilitat de temps de la família i amistats més directa.

Sin título-2

El projecte té la finalitat d’afavorir la seva qualitat de vida oferint-los suport afectiu, companyia, distracció i un espai on se sentin útils amb dinàmiques que afavoreixen l’autonomia personal, la creació de vincles socials i la promoció de l’envelliment actiu.

 

perfil usuària

Aquest any 2016 el projecte Acompanyament a la Gent Gran celebra el seu 10è aniversari.En aquests 10 anys s’ha pogut atendre setmanalment a més de 100 persones grans que es sentien soles i necessitaven companyia i caliu humà.

Sin título-4

 

 

Tota aquesta tasca és possible gràcies al magnífic equip de voluntaris que participen al projecte oferint el seu temps al servei del projecte.

 

Sin título-5

Durant l’últim any hem pogut acompanyar de manera personalitzada a 40 usuàries. Aquests són els nostres resultats:

 

Sin título-6

Si tu també vols col·laborar amb el projecte, tens 3 opcions:

  1. Fer-te voluntari o voluntària.
  2. Fer una donació econòmica per garantir la continuïtat del projecte.
  3. Fer una col·laboració personalitzada: donar un cop de mà amb la publicitat i les xarxes socials, fer de tallerista, col·laborar amb material per les trobades cosidores, i tot allò que tinguis al cap.

 

Per comunicar-te amb nosaltres:

 

Per conèixer millor el projecte:

 

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES

Sin título-15 Sin título-14 Sin título-13 Sin título-12 Sin título-10Sin título-8

 

Sin título-9Sin título-11Sin título-7

 

 

CAMPANYA BUSQUEM BASTONS

És una campanya de captació de recursos pel projecte Acompanyament a la Gent Gran de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

Sin título-16