PREMI A LA JOIERIA KOETANEA

La joieria Koetania del Poble-sec guardonada en la 15a edició dels premis “Barcelona, la millor botiga del món”

Un homenatge que l’Ajuntament ret als comerciants que col·laboren a afavorir el desenvolupament i la potenciació del comerç de proximitat de la ciutat i situar-la com un referent arreu del món.

La joieria Koetania del c. Blai, 28 del Poble-sec ha rebut un diploma de reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona en un acte presidit per l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Enguany, l’acte s’ha celebrat a l’Auditori. En el decurs de la festa l’alcalde ha agraït profundament “l’esforç i la tenacitat dels comerciants per tirar endavant en un context de grans dificultats econòmiques” i ha lloat “la capacitat d’aquest col·lectiu per fer front a la crisi amb altes dosis de creativitat, innovació i emprenedoria”.

Koetania, l’establiment premiat del nostre Districte, representa l’evolució d’una joieria cap a un espai d’exposició de creadors i un taller obert al públic, que invita a la clientela a participar en la creació de les seves pròpies joies. Col·labora amb més de deu autors externs i a la botiga es mostra obertament tot el ritual d’una joia, des del concepte fins la seva elaboració. A través d’aquesta “carta d’estils de diferents autors”, el client selecciona un llenguatge formal per la peça i aporta l’ingredient principal: la seva pròpia història. S’estableix una col.laboració “de tu a tu” entre l’autor i el client, i així s’obtenen joies úniques molt personals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *