SANTS-MONTJUÏC SERÀ PRESENT A LES LLISTES ELECTORALS.

Sants-Montjuïc serà present en les llistes electorals

La setmana que ve comença la campanya electoral per a les eleccions catalanes del 25 de novembre. Per això, aquests darrers dies, els diversos partits santsencs que hi concorren han fet públics els seus programes i les seves llistes. En les diverses candidatures, hi són presents veïnes i veïns dels barris de Sants-Montjuïc, alguns que hi participen per primera vegada i d’altres que ja s’hi havien presentats en anteriors eleccions i que fins i tot havien estat diputats, com és el cas de Josep Sicart, que es presenta per CiU en la posició 38, juntament amb Albert López, que ho fa en el 80. “El lloc 80 és complicat, ja ens agradaria”, diu Albert Martínez, conseller portaveu de CiU al Districte de Sants-Montjuïc quan és preguntat sobre les espectatives que els dos candidats surtin escollits. En canvi, afegeix: “En el cas del Josep Sicart si, perquè nosaltres estem absolutament convençuts que el mateix resultat una mica ampliat si que és previsible totalment”.
Pel que fa al PSC s’hi presenten en la posició 31 l’hostafranquí Pere García, en el 37 Júlio Garzón, dels barris de la Marina, i en el 41 l’Albert Aixalà, conegut veí de la Bordeta i antic conseller del districte. “Si algun d’ells arribés a ser diputat fariem festa grossa perquè el que va més amunt va el número 31 a la llista de Barcelona, no a la general, i nosaltres ara tenim 28 diputats a Catalunya”, comenta Albert Deusedes, conseller portaveu del PSC al Districte de Sants-Montjuïc.
En el cas del PP han apostat per a que siguin els consellers del districte que formin part de la llista de Barcelona. Així, el seu portaveu al districte José Antonio Calleja, anirà en el número 24, Fina Martínez en el 62 i Juan Luís Sistach en el 55. “És motla alegria per nosaltres i un petit reconeixement per l’agrupació del districte de Sants-Montjuïc”, valora José Antonio Calleja, conseller portaveu del PP al Districte de Sants-Montjuïc alhora que afegeix que és “pràcticament impossible” que surtin escollits tenint en compte la posició que ocupen en les llistes.
Pel que fa a ERC, també aposten per la renovació i seran Marta Bastida, en el lloc 45, i Manuel Espera en el lloc 70, els que es presentin per primera vegada tots dos a les llistes electorals. “Sempre fa il·lusió que Sants-Montjuïc estigui representat amb escreix a les llistes”, diu Jordi Suñé, conseller portaveu d’ERC al Districte de Sants-Montjuïc tot i que admet que és complicat que puguin sortir escollits.
En canvi, ICV-EUiA no compta amb cap candidat dels nostres barris, mentre que d’altres formacions sense representació al Districte de Sants-Montjuïc però si presents en el territori si que aportaran santsencs i santsenques a les llistes electorals. Aquest és el cas de les CUP, en que hi participaran dos veïns dels nostres barris: el Roger Sánchez Amat, veí de Sants, que anirà en el número 70; i el Lluís Millà, del barri del Poble-sec, que anirà en el número 75. També SI portarà alguns candidats veïns i veïnes del Districte com Alexandre Figueres al 46, Lourdes Martínez al 49, Mariona Farré al 69 i Xavier Cuello al 82.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *