Gran participació al Dinar de Jubilats i Jubilades de la Gent Gran de la Garrotxa

El passat divendres 22 de novembre, es va celebrar el tradicional Dinar de Jubilats i Jubilades de la Garrotxa.

Enguany, 136 persones provinents d’onze casals de gent gran de la comarca, van participar a la trobada anual organitzada pel Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa. La jornada va començar amb un concert del grup Calidae que van oferir als assistents un repertori variat i amb algunes peces pròpies. L’acte va seguir amb un dinar de germanor que va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, i la regidora d’Acció Social i Cooperació de l’Ajuntament d’Olot, Imma Muñoz; i va finalitzar amb l’actuació de playback del grup santjoanenc Surti com surti.

Ha estat la setena edició d’aquesta iniciativa que va sorgir el 2003, després de la petició dels veïns i veïnes de la comarca d’entre 60 i 65 anys on reclamaven la falta d’activitats conjuntes entre tots els casals de la comarca. A més d’aquesta jornada, els casals durant l’any també organitzen sortides culturals trimestrals a la comarca i altres iniciatives impulsades pels diferents municipis.

Actualment, a la Garrotxa hi ha 17 casals i associacions de gent gran que ofereixen nombroses activitats. El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa, creat pel Consell Comarcal, és l’òrgan de consulta i participació d’aquestes associacions. Aquest es reuneix tres vegades l’any amb l’objectiu d’estimular la participació del col·lectiu i les seves associacions en la gestió de tot allò que els interessa i afecta, detectar noves necessitats i facilitar la comunicació entre l’administració i els casals garrotxins.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *