Benvingudes i benvinguts de nou al nostre Bloc.

welcomeEngeguem el nou curs no sense haver fet balanç del treball fet i amb moltes ganes de continuar i de fer-ho encara millor.

Més 350 persones heu llegit mensualment els posts. Moltes heu pogut visitar l’associació i explicar-nos la vostra historia. Algunes fins i tot ho heu volgut compartit al grup de suport setmanal de l’ACAB. Més de 70 persones han participat en el nostre programa d’ajuda i acompanyament a persones que pateixen anorèxia o bulímia nervioses, li diem Reprendre el Camí. Fins i tot em obert un nou grup!
I què fem als grups? Doncs conèixer-nos més a nosaltres mateixes, trobar el nostre propi autorrecolzament, descobrir totes les nostres capacitats i potencial, recuperar la motivació i les ganes de gaudir de la vida, de les persones que ens envolten i del món.

Des d’aquí us volem recordar que si voleu explicar el que us passa només cal que ens truqueu al 934549109, us recordem que es una trucada completament confidencial.

A partir del dia 14 i tots els dilluns penjarem un nou post. De temàtiques diferents però que giraran entorn a grans qüestions, que són les següents:

Pot ser alguna cosa no va bé??
Posant-me en acció!
Què passa al meu entorn??
El tractament…
Reconciliacions
Estic canviant!!

Ens encantarà si ens proposes altres temes dels que reflexionar.

Només esperem que us inspirin i us ajudin a posar una mica més de llum en els moments de foscor.

L’equip:
Ester, Mª Àngels, Verònica, Cèlia, Maria, Clara, Salva, Marta

mafalda2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor