Festa Major del Carme Raval 2023

Els dies 13, 14, 15, 16 de juliol es van celebrar les Festes Major del Raval, han estat unes festes que hem pogut realitzar les sortides i activitats que la nostra entitat porta a terme, com Els Bouets i la Vaqueta del Raval recorren els carrers del nostre barri amb la juguesca de tirar caramels i confeti fen l’alegria de grans i petits durant tots els recorreguts amb el recorregut del pregó i el de festa major.
La xocolatada al carrer Hort de la Bomba, del divendres van estrenar l’activitat de fer titelles, se’n un èxit mentre les persones assistents van degustar un xocolate i croissant gratuït i després la col·laboració de l’Escola de Músics i PJC amb tres grups de Combo.
Dissabte Diada Bastonera com cada any amb cinc colles que van ballar per als carrers i com no a la Rambla lloc que totes les colles volen picar bastons, finalitzant amb un refrigeri a l’Escola Mila i Fontanals.
Diumenge, ofrena a la Verge del Carme a la Parròquia del Carme i cantada d’havaneres pel grup Mon Raval i a la tarda la Trobada d’havaneres per tancament de Festa Major a la plaça Sant Agustí amb tres grups, Barcarola, Penjat l’am i Mar Brava, com sempre amb un bon cremat gratuït. Esperem poder-lo fer l’any que ve.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bastoners del Raval, Bouets i la Vaqueta del Raval, Cantades d'havaneres, Mon Raval, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *