XXXIII Jocs Florals del Raval(2023)

I el diumenge 21 de maig en el Museu Marítim es fa el lliurament dels premis, dels XXXIII Jocs Florals del Raval, amb la presidència del Dr. del Museu Marítim Sr. Enric Garcia, presidenta del jurat Sra. Vqui Molins, secretaria Isabel Fernández, vocals Maria Chacon i Manela Anguita.

Han assistit tots els guanyadors i alguns participants. Aquest any s’han concedit en cada categoria de Prosa Juvenil, Prosa Adult i Vers Adult accèssits pel renyit que estaven els premis 1ers, 2ons i 3ers.

Ens han acompanyat a l’acte, El Sr. Damià Calvet candidat a la llista del Trias, la presidenta de Diàleg de Dona Sra. Fàtima, la presidenta de les dones marroquines Sr. Faousia, Sra. Teresa Hernández en nom de les catifaires del Raval i el conseller Junts del Districte.

En finalitzar se’l va obsequiar en una copa de cava, i així guanyadors, participants, amics i veïns van poder-se relacionar.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Jocs Florals del Raval, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *