XII Festa de Cultura Popular al Raval Santa Madrona

Dia 25 de març, celebració de la 12 Festa de Cultura Popular al Raval Santa Madrona, iniciem a les 9 del matí amb la colla, el muntatge de taules i cadires per les colles que assistiran a la Festa, un total de 7 colles, a cada taula reservada per colla es posa estovalles, tovallons, plats, gots tot biodegradable, després es van posant les tomaques, pa, oli, sal, caixa de bunyols i un pernil, tot això per colla, tot això és obsequi perquè totes les colles venen sense cobrar.

A les 11:50 h la nostra presentadora col·laboradora de Ràdio Rambles va ser invitada al programa que realitzaven.

A les 13 h muntatge per focus de tarima, a les 15 h, muntatge del so per Focus.

Inicia la plantada de les colles a la plaça Gardunya a les 16:30 h

Van assistir, L’Avé Fènix, Gegants Casablanca, Gegants de Masnou, Cavallets de Mataró, Capgrossos de Trinitat Vella, Les Banyetes d’horta i els Bouets i la Vaqueta del Raval.

Iniciem la cercavila a les 17:30 h pels cerres del Raval, finalitzen a la plaça  Gardunya, amb lluïment de balls per les colles, l’Avé Fènix realitza el seu espectacle de Foc i final amb ball conjunt, lliurant els records el conseller Santi Ibarra.

Després tots a berenar al menjador de l’Escola Mila i Fontanals, se afeixegant al berenar els voluntaris dos mil, que com sempre venen ajudar al tallament de carrers, aquest any també amb tingut l’ajuda de la Pusa per control de cercavila a més dels nostres voluntaris.

Ha estat una Festa de cultura molt gaudida per tothom

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bouets i la Vaqueta del Raval, Festa de cultura popular al Raval Santa Madrona, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *