Selebració del Concurs de Truites al Raval

El passat dia 16 es va celebrar el concurs de truites al Raval, van participar 16 truites, el jurat, han gran dificultat per la varietat de truites, va que escollir tres una la més gustosa, un altre la més innovadora i la millor presentació, el Premis van ser lliurats pel Regidor del districte Ciutat Vella Sr. Jordi Rabassa, les conselleres Sra. Alba Segura, Sra. M. José Arteaga i assistència de la consellera. Sra. Natalia Martinez. Després de la recollida dels premis tots els estens al actes van berenar les truites dels participants.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Dijous Gras concurs de truites, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *