Festa de Cultura Popular al Raval Santa Madrona

El passat dia 26 de març Celebrem la Festa de la Cultura al Raval Santa Madrona, a pesar del dia plujós, les colles convidades van assistir a la tarda, a l’hora de la plantada de l’Imaginari Festiu, van tenir la sort que hi ha no plovia. La plaça Gardunya es va omplir de festa popular gegants, gegantons, bestiari, nans, acompanyats pels seus músics.

Assisteixen, els gegantons de Casablanca, gegants de Gràcia-Sabadell, gegantó de la Barceloneta, nans de la Trinitat Vella, Les Banyetes d’Horta, els Cavallets de Mataró, Els Bouets i la Vaqueta del Raval i L’Avé Fènix que al final de la cercavila van fer el seu espectacle de mort i en tornar a la vida del Fènix.

Tots van fer a la plaça, el ball de lluïment abans de la cercavila i en finalitzar-la. Una vegada finalitzada la ballada van rebre el berenar i el record, que van ser lliurats pels responsables polítics del districte, el Sr. Santi Ibarra Conseller, Sra. Maria José Chacón Consellera, Sra. Neus Munté Regidora i el Regidor Jordi Rabassa a cada colla es va fer entrega d’un pernil, un pa, una coca, i el cartell de la festa.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bouets i la Vaqueta del Raval, Festa de cultura popular al Raval Santa Madrona, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *