Festes de Santa Eulàlia 2022

El passat dia 12 i 13 de febrer vam poder gaudir de la Festa d’hivern Santa Eulàlia.
Vam poder representar el dia 12, el Ball de Santa Eulàlia al pla de la Catedral a les 17h., la plaça estava plena, l’Esbart Santa Eulàlia va poder escenificar els martiris de la Santa acompanyada per copla.
El 13 l’esperada cercavila i recuperada després de la pandèmia a les 11:30 els Bouets i la Vaqueta del Raval van iniciar la seva festa, durant el recorregut com sempre van fer l’alegria de grans i petits, amb la tirada de caramels i confeti, aquest any la Vaqueta Eulàlia que celebra la seva onomàstica va anar guarnida amb mimosa i en arribar a la baixada de Santa Eulàlia, a on està la Santa van fer la reverència de protocol i ofrena de mimosa, en finalitzar la cercavila els organitzadors ens van obsequiar amb el pastís tradicional de la creu amb aspa.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Ball de Santa Eulalia, Bouets i la Vaqueta del Raval, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *