25é aniversari Bastoners del Raval

Dia 28 de novembre vam celebrar l’aniversari dels Bastoners del Raval a la Rambla del Raval, amb un matí amb molt fred i ventós, però mol ven acompanyats amb, els Bastoners de Mataró, els Bastoners de Gràcia, Bastoners de Ballets de Catalunya, Bastoners de Gavà i els Ceballuts. la Rambla es va omplir de balls, música i colorit pels vestuaris dels Bastoners, satisfets de l’assistència de veïns i veïnes en la implicació de la FESTA a pesar del fred i aire. Pel lliurament de record de l’aniversari van participar la consellera Sra.Maria Jose Chacon, el conseller Sr. Santi Ibarra en nom del regidor i la regidora i presidenta del Consell Sra. Marina Gassol. També es van acompanyar a la FESTA els Bouets i la Vaqueta del Raval.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bastoners del Raval, Bouets i la Vaqueta del Raval, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *