Radio Rambles

Cultura Rambla la Taula d’Institucions Culturals Rambles.  Després de reunions amb col·lectius, associacions i entitats veïnals i culturals de l’univers Rambla amb la intenció de constituir  una Taula d’Entitats Rambles.  Aquests dos espais de treball diferenciats i complementaris, serà el lloc efectiu on voldríem desplegar conjuntament la Línia Cultural Rambles dels mesos vinents.

Així neix Ràdio Rambles, amb la complicitat d’entitats per donar-se a conèixer o reivindicar sobre temes culturals.

La nostra entitat ha participat en dues sessions que els podreu escoltar. Està dirigit per la Marga Garcia i ha entrevistat a la presidenta de l’entitat i el segon programa al Sr. Amadeu Carbó parlant d’abans i ara de la Rambla.

https://xrcb.cat/es/potcats/cultura-trod-i-popular-a-la-rambla-1/

https://xrcb.cat/es/potcats/cultura-trod-i-popular-a-la-rambla-2/

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *