Festa de Cultura Popular al Raval Santa Madrona

Dia 27 de març Festa de la cultura popular al raval santa madrona, a les 18h. a la església del Carme podem celebrar una petita representació de cultura popular en homenatjar a la santa, després de presentar el projecte als tècnics del Districte amb tota seguretat per portar-lo a terme a la plaça Joan Coromines i no se n’accepta, no volíem perdre una festa que ja l’any passat no es va poder celebrar per l’estat d’alarma, l’entitat va repensar com celebrar-la per no perdre una festa de cultura que va costar molt de portar-la a terme al raval.

Es va decidir de demanar permís a la parròquia del Carme per poder fer l’ofrena a la verge copatrona de la ciutat, el rector Jaume Riera nós va obrir les portes per celebrar-lo i que així no és perdis la cultura popular tan necessària per al nostre barri i extens per la ciutat.

Es va fer a porta tancada, participant tres colles dos del barri i una del Poblenou.

A les 18h van arribar els participants, els Bastoners del Raval, Bouets i Vaqueta del Raval i l’Avé fènix del Poblenou acompanyats per la colla de músics del raval i els del Poblenou, cada colla va ballar dos valls i els bouets la vaqueta van estrenar una nova corografia per la diada, després tots junts van ballar el ball conjunt com es realitza al acabament de la cercavila. A cada colla se’l va obsequiar amb la coca del Raval, aquest acte va estar retransmès per youtu,be. L’acte se’n van prendre totes les mesures que estableix el protocol per la covid

Cada colla va anar a la seva seu a celebrar el berenar de germanor.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Festa de cultura popular al Raval Santa Madrona, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *