XII Diada Bastonera del Raval

El dia 16 per els carrers del Raval, es veu i es sent el Ball de Bastons, el so de gralles, caixes, el so del basto i el acompanyament dels picarols que les colles porten als turmells, els colorits del vestuari, va transmetre la Festa al carrer, celebram les Festes del Carme.

Aquest any han participat 6 colles, Bastoners de Gavà, Ball de Bastons del Clot, Bastoners de Terrassa, Bastoners de la Granada, Els Ceballuts de Sant Feliu de Llobregat i els Bastoners del Raval.

A les 18h. inicia la cercavila a la plaça del Pedro, carrer Carme, Rambles, carrer Hospital, carrer Egipcíaques, plaça Joan Amades a on finalitzà la cercavila i s’inicià a la plaça els balls de lluïment de les colles, cada colla va ballar tres balls i si això no n’avia prou  es va inicia el ball conjunt de resistència a veure qui durava mes ballant bastons, els guanyadors van ser el Clot i Raval.

Desprès es va entrar al pati de la escola que lis esperava un sopar de germanor per recuperar forces, després de aver estat picant durant dos hores.

Les colles van tindre el corresponent record de la XII Diada Bastonera del Raval.

Ball de Bastons del Clot

Ball de Bastons del Clot

Bastoners de la Granada

Bastoners de la Granada

Bastoners de Gavà

Bastoners de Gavà

Bastoners Els Ceballuts

Bastoners Els Ceballuts

Bastoners de Terrassa

Bastoners de Terrassa

Bastoners del Raval

Bastoners del Raval

diada 17-7-16sopar bastoners 3sopar bastoners 2DSCF4635I després de sopar ball tradicional, una molt bona DIADA BASTONERA

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bastoners del Raval

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *