Home » Participació » Recomanacions en dies de confinament

Recomanacions en dies de confinament

Hola a tots i totes,des de l'AFABSS hem volgut fer un recull de totes aquelles recomanacions que ens poden ser útils aquests dies de confinament. Sobretot per cuidar i cuidar-nos millor, que és el que més ens importa.En aquest petit projecte hem participat la presidenta, psicòlegs i equip voluntari de tallers. També us donem tot el suport per part d'aquells voluntaris que no apareixen però són tant imprescindibles per nosaltres.Una abraçada molt forta i a resistir!AFABSS

Gepostet von Associació de familiars de malalts d'Alzheimer Afabss am Freitag, 3. April 2020

 

Hola a tots i totes,
des de l’AFABSS hem volgut fer un recull de totes aquelles recomanacions que ens poden ser útils aquests dies de confinament. Sobretot per cuidar i cuidar-nos millor, que és el que més ens importa.
En aquest petit projecte hem participat la presidenta, psicòlegs i equip voluntari de tallers. També us donem tot el suport per part d’aquells voluntaris que no apareixen però són tant imprescindibles per nosaltres.

Una abraçada molt forta i a resistir!

AFABSS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor